HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Tahlequah

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Tahlequah Oklahoma blev oprindeligt grundlagt som hovedstad i Cherokee nation i Indian Territory. Men efter Oklahoma blev solgt fra, Tahlequah tog en ny rolle som en blomstrende college by.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tahlequah. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Tahlequah. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Tahlequah og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Tahlequah og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Tahlequah direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Bachelor i sundhed og menneskelige ydeevne

Northeastern State University
Bachelor
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere.

Læs mere