HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i St. Cloud

En bachelor er en fire-årig grad, der giver eleverne mulighed for at vælge deres koncentration og fagområde. Mange skoler tilbyder deltidsansatte skolegang muligheder, så studerende, der ønsker at tjene en bachelorgrad kan gøre det selv, mens du arbejder eller omsorgen for familien.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

St. Cloud er en by i det centrale Minnesota, der udviklede langs Mississippi-floden i løbet af 1800'erne. Byen er nu en blomstrende by, der er hjemsted for flere universiteter, der er blevet placeret på en lille ø i Mississippi-floden.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i St. Cloud. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i St. Cloud. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i St. Cloud og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i St. Cloud og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i St. Cloud direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Bachelor i biomedicinsk videnskab

St Cloud State University
Bachelor
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Studerende, der studerer biomedicinsk videnskab, er problemløsende visionærer. Du opbygger en base af viden og færdigheder inden for biologi, sygdomsforskning og teknisk desig ...

Læs mere