Filter
Bachelor
USA Oklahoma Tahlequah Studietype: alle Hastighed: Deltid

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Tahlequah

En bachelor, hvilket er en bachelor-grad, kan optjenes fra gymnasier og universiteter placeret over hele verden. Bacheloruddannelser udbydes i mange forskellige koncentrationer så eleverne kan skræddersy deres uddannelse til at tilpasse sig deres fremtidige mål.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Tahlequah Oklahoma blev oprindeligt grundlagt som hovedstad i Cherokee nation i Indian Territory. Men efter Oklahoma blev solgt fra, Tahlequah tog en ny rolle som en blomstrende college by.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tahlequah. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Tahlequah. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Tahlequah og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Tahlequah og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Tahlequah direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
USA
Oklahoma
Tahlequah
Studietype
Hastighed
Northeastern State University

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere. ... [+]

Formålet med dette program er at fremme den fortsatte faglige udvikling af praktiserende sundhedspersonale og idrætslærere.

Følgende kurser er alle nødvendige kurser for HHP grad. Disse kurser er alle i tillæg til de generelle krav uddannelse (45-50 timer) og valgte mindre (18 timer). Den HHP grad har to muligheder; en klinisk / Wellness option og en fritid / Fitness mulighed.

HHP Core klasser:

H ED 2212-Førstehjælp H FS 1653-Basic Nutrition H ED 2254-Human Anatomy & Physiology H ED 4333-Fysiologi Øvelse H ED 4363-Kinesiologi H ED 4383-Pleje & Forebyggelse af Athletic Injuries H ED 2202-Orientering til Sundhed og Wellness H ED 3353-Community Health H ED 2392-Kost & vægtkontrol H ED 2412-Drug Education H ED 4403-Physiology of Aging H ED 4503-instrumentering & Motion fysiologi ... [-]
USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk