Filter
Bachelor
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er optjent af en person, efter at han eller hun har gennemgået en streng tre til syv år at lære om et bestemt emne. Enkeltpersoner forfølge normalt en bachelorgrad for at fremme deres karrieremuligheder.

Hvad er en bachelor i urtemedicin? En bacheloruddannelse på dette område har generelt til formål at fremme en dybere forståelse af plantelægemidler og hvordan de kan bruges til behandling af almindelige lidelser og tilstande. Kandidater fra programmet er typisk udstyret til at begynde at arbejde som botaniske medicinske eksperter med det samme, men nogle vælger at forfølge en avanceret grad i marken. I løbet af deres studie kan deltagerne lære at identificere og klassificere urter, hvordan man forebygger sygdom og opretholder langsigtet helbred ved brug af planter og hvordan man dyrker helbredende urter. Kurser kan også fokusere på fremstilling og kvalitetssikring aspekter af plantelægemidler, samt de historiske, kulturelle og økonomiske perspektiver af botaniske lægemidler.

Kandidater fra dette program har en tendens til at opnå en dyb forståelse for naturen og dens naturlige helbredende egenskaber og et solidt fundament i nuværende forskningsmetoder. Mange har også stærke kritisk tænkning og analytiske evner. Hvert af disse træk kan vise sig at være nyttigt i deres personlige og professionelle liv.

Omkostningerne ved en bachelorgrad varierer meget, og enkeltpersoner bør gøre deres forskning inden ansøgning til et enkelt program. Faktorer, som kan påvirke undervisningsomkostningerne, inkluderer skolens placering og programmets varighed.

Personer, der forfølger en avanceret grad i urtemedicin, kan opdage, at de har mange spændende karrieremuligheder, der præsenteres for dem. Disse kan omfatte stillinger som kvalitetssikringsspecialister, forskere og udviklereksperter, urtedyrkere, urteindustrikonsulenter, repræsentanter, producenter eller formulatorer eller akupunktører. Kandidater kan finde succes og opfyldelse inden for sundhed og velvære, lægemidler, botanik, pleje, ernæring, farmakologi eller naturmedicin industri.

Mange institutioner tilbyder online-programmer i urtemedicin. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Urtemedicin

Bastyr University

Bastyr Universitets urte videnskaber grad færdiggørelse program tog fagfolk, der kan reagere på den stigende efterspørgsel efter fytoterapi eksperter. Ved at studere med ... [+]

Bastyr Universitets urte videnskaber grad færdiggørelse program tog fagfolk, der kan reagere på den stigende efterspørgsel efter fytoterapi eksperter. Ved at studere med master-herbalists, forpligter de studerende en grundig og videnskabeligt stringent uddannelse. Kandidater gennemføre programmet i to år, og er parat til at komme ind på området plantelægemidler direkte, begynde at arbejde som botaniske medicin eksperter eller forfølge yderligere uddannelse på beslægtede områder.

Vi er mere end en "urte skole", og det er mere end et "herb program." Denne bachelorgrad er den første af sin art, der skal tilbydes på et godkendt universitet i USA. Programmet udstyrer de studerende med både videnskabelig viden og en mangefacetteret, personlig forståelse af planter, sætter dem i stand til at bygge bro mellem traditionel naturmedicin og moderne videnskab.... [-]

USA Kenmore San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk