Filter
Bachelor
Asien Studietype: Alle Hastighed: Alle

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

En studerende i veterinærmedicin kan lære at behandle og pleje syge og skadede dyr. De kan fokusere på en bestemt gruppe dyr (heste, små dyr osv.) Eller beskæftige sig med dyreliv i stedet for husdyr.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Læs mere Minimer

2 Resultater i Veterinærvidenskab, Asien

Mongolian University Of Life Sciences

Vores Bachelor i Veterinærmedicin blev oprettet for at udvikle og skabe en ressourcestærk miljø for veterinær uddannelse og forskning tjeneste, ved at udbygge de færdighe ... [+]

Uovertruffen værdi og en mission for at hjælpe eleverne med at blive etiske globale borgere. Alt på en campus, der er venlige, opmuntrende og hjælpsomme!

Vores Bachelor i Veterinærmedicin blev oprettet for at udvikle og skabe en ressourcestærk miljø for veterinær uddannelse og forskning tjeneste, ved at udbygge de færdigheder, uddannelse, forskning og undervisningsmiljøet.

Arbejde med førende eksperter og primære personale til beskyttelse af dyr og til gavn for folkesundhedsområdet er et punkt af stolthed. Have konsekvent og aktivt samarbejde med internationalt anerkendte skole er en anden måde, at vi giver flere muligheder for studerende udvikling.

General Admission ... [-]
Mongoliet Ulaanbaatar
August 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
City University of Hong Kong

Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life Sciences tilbyder det første veterinærprogram i Asien, der er modelleret efter DVM-linjer, der stræber efter internati ... [+]

VeterinærmedicinMajor: VeterinærmedicinGrad / Award-titel: Bachelor i veterinærmedicinTilbyder akademisk enhed: Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life SciencesStudieform: HeltidOversigt

Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life Sciences tilbyder det første veterinærprogram i Asien, der er modelleret efter DVM-linjer, der stræber efter international programgodkendelse, med en vision om at hæve standarden for dyrehygiejne og undervisning i den veterinære disciplin i regionen. Målet er "at være den førende leverandør af omfattende, evidensbaseret veterinæruddannelse, forskning og service i Asien, med særlig vægt på Emerging Infectious Diseases, Food Safety, Animal Welfare and Aquatic Animal Health."... [-]

Hongkong Kowloon Tong
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk