HEALTHCARESTUDIES

En bachelor er en akademisk grad program, der hjælper med at forberede de studerende til en fremtidig karriere eller at fortsætte deres uddannelse. Bacheloruddannelser kan optjenes i omkring tre til fem år, afhængigt af de studerendes præstation samt kravene i hvert enkelt uddannelse.

En studerende i veterinærmedicin kan lære at behandle og pleje syge og skadede dyr. De kan fokusere på en bestemt gruppe dyr (heste, små dyr osv.) Eller beskæftige sig med dyreliv i stedet for husdyr.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

2 Resultater i Veterinærvidenskab, Asien Filter

Bachelor i Veterinærmedicin

City University of Hong Kong
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
6 år
Engelsk
på universitet

Jockey Club College of Veterinary Medicine and Life Sciences tilbyder det første veterinærprogram i Asien, der er modelleret efter DVM-linjer, der stræber efter international ...

Læs mere

Bachelor veterinærmedicin

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
Aug 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores Bachelor i Veterinærmedicin blev oprettet for at udvikle og skabe en ressourcestærk miljø for veterinær uddannelse og forskning tjeneste, ved at udbygge de færdigheder, ...

Læs mere