HEALTHCARESTUDIES.DK

En bachelor er en videregående uddannelse, der typisk tager omkring fire års skolegang for at tjene. Den viden og uddannelse studerende modtager, mens du tjener deres grader kan føre til utrolige faglige muligheder efter endt uddannelse.

En studerende i veterinærmedicin kan lære at behandle og pleje syge og skadede dyr. De kan fokusere på en bestemt gruppe dyr (heste, små dyr osv.) Eller beskæftige sig med dyreliv i stedet for husdyr.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

5 Resultater i Veterinærvidenskab, Europa Filter

Grad i veterinær

Universidad de Leon
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Spanien León

Vi træner fagfolk med mestring af den veterinære viden, kapacitet til analyse og organisering og personlige færdigheder til at udvikle sig inden for områderne medicin, dyreproduktion og sundhed og fødevaresikkerhed, idet vi anerkender værdierne i et avanceret demokratisk samfund.

Læge af veterinærmedicin

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
på universitet Fuldtid 11 semestre Kontakt skolen Polen Wrocław

Den veterinærmedicin giver viden inden for forebyggelse og behandling af selskabsdyr og gård dyresygdomme, forbrugerbeskyttelse, sikkerhed og produkter animalsk oprindelse, der anvendes i husdyravl.

Master in Veterinary Medicine (Bachelor + Master)

University of Veterinary Medicine Budapest
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Ungarn Budapest

Læge af veterinærmedicin

Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
på universitet Fuldtid 6 år September 2020 Rumænien Timişoara

Bachelor-kursus arrangeret af veterinærmedicinske fakultet af Banat i Timişoara er Veterinærmedicin tilgængelig på engelsk og rumænsk i 6 år. Det Veterinary Medicine programmet fører til Doctor of Veterinary Medicine.

Grad i veterinær

University CEU - Cardenal Herrera
på universitet Fuldtid 5 år Kontakt skolen Spanien Moncada

Det Naturvidenskabelige Veterinary Science har mere end 17 års erfaring, og det er dekanen fakultetet