Read the Official Description

Bachelor of Medicine Science

Ifølge "Foreløbige forordninger om kvalitetskontrol standarder for engelsksprogede Medicinsk Undergraduate Education for internationale studerende i Kina", har Undervisningsministeriet i Kina godkendt Southeast University som en af de kvalificerede universiteter i Kina for at tilmelde internationale studerende i engelsksprogede bacheloruddannelse i medicin.

For at fremskynde sin trin i internationalisering, vil Sydøstjylland Universitet fortsat tilmelde internationale studerende i engelsksprogede bacheloruddannelse i medicin i efteråret-halvår af 2010. Programmet sigter mod at dyrke kvalificerede internationale medicinske fagfolk, under behørig hensyntagen til de mulige behov for dem til at tjene i deres fædreland eller andre lande.

Efter at have afsluttet de samlede nødvendige kreditter, vil de studerende blive tildelt diplom af Southeast University og kvalificerede studerende vil modtage Bachelor of Medicine Science (MBBS). Kandidater vil få mulighed for at tilmelde Physician kvalifikationseksamen i henhold til de relative regler i det pågældende land.

Undervises på engelsk, programmet er åbent for internationale studerende i forfølgelsen af videnskab og praksis af medicin, hvis kurser udbydes af Medical College, SEU.


Oversigt over Medical College, SEU

Medical College i Southeast University, stammer fra Nanjing Railway Medical College, hvis oprindelse kan spores tilbage til Medical College of Central University blev grundlagt i 1935, blev slået sammen til Southeast University i 2000. Det nyder sin prestige hjemme og i udlandet for sin lange historie og uddannelse af høj kvalitet.

College of Medicine, Sydøstjylland University (SEU), ligger ved den naturskønne Xuanwu Lake i Nanjing, en historisk og kulturel by i Kina, der grænser Hunan Street, et nationalt berømt virksomhed gade. Campus prale smukke scenerier hele året. Den College of Medicine har været en vigtig base i det nationale medicinske uddannelse. I de seneste år har det dyrket mere end 20.000 kandidater, herunder nogle akademikere af den kinesiske Academy of Engineering og andre mange noterede medicinske eksperter i ind- og udland.

College of Medicine, er SEU sammensat af School of Basic Medical Science, Institut for Klinisk Medicin og Institut for Folkesundhed. Kollegiet tilbyder seks Ph.D. programmer, niogtyve Master programmer, en 7-årigt program for både bachelor- og kandidatgrad og syv bacheloruddannelser.

Der er over 80 professorer og 150 lektorer i fakultet på College of Medicine, herunder 30 ph.d.-vejledere og 200 kandidatuddannelser vejledere, hvoraf størstedelen har oplevelsen af ​​at studere i berømte udenlandske medicinske skoler og har opnået doktorgrad. Derudover er der 87 deltidsansatte professorer og 226 lektorer i de vedhæftede hospitaler og laboratorie hospitaler.

Med 193.000 m². m. af moderne undervisningsmetoder og laboratorie bygninger, sportshaller og biblioteker, College of Medicine, SEU dækker det samlede areal af 263.000 m². m. Bibliotekerne indsamler 400.000 eksemplarer af bøger og 1500 slags udenlandske tidsskrifter. Klinisk Eksperimentel Center, som er under opførelse, vil lette de medicinstuderende med moderne kliniske teknikker, ved hjælp af det simulationsmodellen elektroniske system patient. Der er 19 hospitaler knyttet til College of Medicine, SEU, mere end 40 laboratorie hospitaler spreder over hele landet.

SEU er en omfattende universitet med over 28.000 fuldtidsstuderende, hvoriblandt 2700 er medicinstuderende, der består af 800 kandidater og 1900 studerende. Der er mere end 1000 udenlandske studerende fra 102 lande, der studerer her.

Grundlæggende informationer om MBBS PROGRAM

Periode: 6 år

Kvalifikationskrav: Over 16 år gamle, gymnasium graduate eller derover, sunde udlændinge

Ansøgning periode: 1. marts 2012 til 25 Juni, 2012

Ansøgning dokument:

1. SEU Ansøgningsskema for internationale studerende.
2. Senior studentereksamen (original eller notarized version i notarized kinesisk eller engelsk oversættelse)
3. High school udskrifter (original eller notarized version i notarized kinesisk eller engelsk oversættelse)
4. Autoriseret Kopi af TOEFL score (500 eller derover i papir-baseret test / 61 eller derover i edb-baseret test) eller IELTS score 5,0 eller over for de ansøgere, hvis modersmål eller officielle sprog ikke er engelsk.
5. Gyldigt pas kopi


Gebyr Anvendelse: 400RMB

Studieafgift: 30000 RMB / år

Øvrige gebyrer: omkring 6000 RMB / år for en belægningsprocent i et rum af to occupancies

Tilmelding procedure: Vi vil kontrollere alle ansøgningsdokumenterne og overveje kvalificering af hver enkelt ansøger. Det bedste af kandidaterne vil blive indskrevet.

Degree overdragelsen: De, der overholde kinesisk lovgivning og reglerne i SEU vil blive tildelt bachelorgrad i lægevidenskaben ved SEU efter at de har afsluttet alle krævede akademiske kreditter og få graduering certifikat.

Registrering tid: Oktober 2012

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 år
Fuldtid
Price
30,000 CNY
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date