Bacheloruddannelse i fysioterapi

Generelt

Program beskrivelse

Bachelor of Health Care
210 ECTS-point
Indtag 20
Gradprogram i fysioterapi
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Vigtige datoer

Ansøgningsperiode: januar 2020
Indgangstest: april 2020
Studier begynder: Efterår 2020

Eksperterne af bevægelse og funktionel kapacitet

En fysioterapeut er i stand til at udarbejde en højkvalitets-, bevisbaseret fysioterapiplan sammen med en klient og basere planen for vurdering, kundens behov og kliniske ræsonnementer. Gradprogrammet inden for fysioterapi åbner mulighed for at arbejde inden for rehabiliteringsområdet både i den private og offentlige sektor. Efter eksamen er du berettiget til at benytte den erhvervstitelte fysioterapeut som fastsat i et dekret.

SAMK studerende vil blive ansat

Du kan arbejde inden for rehabilitering både i den private og offentlige sektor. Din kerne viden er inden for vurdering og støtte af bevægelse og funktion. Du kan arbejde med folk i alle aldre på hospitaler, sundhedscentre, privatpraksis, industri, sportsforeninger, klinikker og ikke-statslige organisationer.

 • Fysioterapeut (AMK).
 • Bachelor of Health Care.
 • En instruktør i tilpasset fysisk aktivitet.

Moderne og alsidig Campus

Den nye SAMK-campus ligger i centrum af Pori, og det er fremtidens læringsmiljø.

 • Over 4000 studerende.
 • Diversificeret: erhvervsliv, sundhedspleje og sociale ydelser, teknologi, turisme.
 • Omkring 600 grader om året.
 • Gode ​​trafikforbindelser: Beliggende ved siden af ​​Pori Travel Center. Det er let at ankomme med en lokal eller langdistance bus og i gåafstand fra lufthavnen.

Indhold

 • Kommunikations- og interaktionsfærdigheder.
 • Krav og kompetencer i det fremtidige erhverv.
 • Menneskelig funktionel og bevægelseskapacitet.
 • Bevisbaserede metoder til fysioterapi.
 • Praktisk træning.
 • Forskning og udvikling af fysioterapi.

En fysioterapeut er i stand til at udarbejde en højkvalitets-, bevisbaseret fysioterapiplan sammen med en klient og basere planen for vurdering, kundens behov og kliniske ræsonnementer. Fysioterapeut tager hensyn til de etiske retningslinjer, lovgivning og effektivitet i hans eller hendes arbejde. Han eller hun har gode interkulturelle, interaktive og uddannelsesmæssige færdigheder og kan deltage i projekter, der involverer tværfagligt samarbejde.

internationalitet

Internationalitet er integreret som en naturlig del af uddannelsen. Internationalitetskompetence manifesterer sig som sprogfærdigheder, interaktive færdigheder og kulturelle kompetencer. Den studerende arbejder i grupper og netværk med mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde, der udvikler interkulturelle kommunikationsevner. Den studerende har også mulighed for at gennemføre studier eller praktikophold i udlandet.

Efter eksamen er du berettiget til at benytte den erhvervstitelte fysioterapeut som fastsat i et dekret. Yderligere oplysninger .

Den nationale myndighed for medicinske anliggender (TEO) og det statslige provinskontor overvåger fysioterapi praksis, som er reguleret af effektiv lovgivning, værdier, faglig etik og praksis i fysioterapi indstillinger. Yderligere oplysninger .

Praktisk træning og speciale

Den praktiske træning introducerer den studerende til praktiske arbejdsopgaver, der er væsentlige især for faglige færdigheder og til anvendelse af viden og færdigheder i fagligt arbejde. Den praktiske uddannelse kan gennemføres i den private eller offentlige sektor som iværksætter eller i et andet særskilt godkendt arbejdsmiljø, der opfylder de fastsatte kriterier, enten i Finland eller i udlandet.

I afhandlingen demonstrerer du din evne til at anvende din viden og færdigheder i praktiske ekspertopgaver relateret til de faglige studier.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Læs mere

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Minimer
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finland Online + 5 Mere Mindre