Bacheloruddannelsen i Sundhedsvidenskab

Generelt

Program beskrivelse

Bacheloruddannelsen i Sundhedsvidenskab

For første gang i Østrig tilbyder Karl Landsteiner Private University of Health Sciences et tværfagligt studieprogram inden for medicin rettet mod Bologna-modellen. Bacheloruddannelsen i sundhedsvidenskab giver elever adgang til nye, innovative fagområder inden for sundhedsvidenskab og danner grundlaget for Læger træning dar.

Ved at integrere områderne humanmedicin, medicinsk teknologi og sundhedsøkonomi bliver de medicinske eksperter uddannet med en fremtidsorienteret kvalitetsprofil: Takket være den strukturerede undervisning i faglige færdigheder har kandidater tværfaglige kommunikations- og løsningsfærdigheder. De er i stand til at opfatte og løse sundhedsvidenskabelige problemer. De finder vej rundt om et netværksmiljø på hele folkesundhedsområdet og kan på passende vis kommunikere og reagere på problemer.

Takket være en struktureret netværksforening af faglige færdigheder og tværfaglig viden har de kandidater tværfaglige kommunikations-, handle- og løsningsfærdigheder inden for medicinsk, medicinsk teknologi og sundhedsøkonomiske spørgsmål. Afslutningen af ​​bacheloruddannelsen i sundhedsvidenskab er forudsætningen for den integrerende kandidatuddannelse inden for humanmedicin, men erstatter ikke undersøgelsen af ​​humanmedicin.

Uddannelsens opbygning

Klasser afholdes i moduler i alle semestre. Disse er struktureret med hensyn til tid og indhold, så de opfylder kravene om tværfaglighed. I 1. og 2. studieår er viden og forståelse formidlet på flere niveauer (grundlæggende viden, hvilket betyder kontekst, færdigheder og videnskabeligt grundlag). I 3. studieår foregår et specialiseringsår med hovedfokus på medicinsk indhold som forberedelse til kandidatuddannelsen inden for humanmedicin og klinisk praktisk træning. Dette specialiseringsår vil blive udarbejdet i 4. semester med en praktisk eksamen og en praktikophold eller en udvidet faglig fagvurdering.

færdiggørelse

Eleverne gennemfører bacheloruddannelsen i Sundhedsvidenskab med en afsluttende eksamen og skrivning af en bachelorafhandling. Dette kan danne grundlag for studieteksten og den efterfølgende kandidats speciale.

Bachelorafhandlingen tjener udvikling og bevis på teoretiske og metodiske kompetencer inden for sundhedsvidenskabeligt arbejde. Metodisk korrekt og systematisk forberedelse af et videnskabeligt arbejde samt den videnskabeligt korrekte præsentation af resultaterne (mundtligt og skriftligt) skal bevises. Strukturen bør allerede svare til et videnskabeligt arbejde.

For mere information om adgangskrav og ansøgningsprocessen samt datoer og deadlines, besøg vores hjemmeside www.kl.ac.at.

Senest opdateret Mar 2018

Om skolen

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and couns ... Læs mere

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and counselling, and neurorehabilitation. Minimer
Krems an der Donau