Biomedicin

Universidade de Franca (UNIFRAN)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Biomedicin

Universidade de Franca (UNIFRAN)

I løbet

Den akademiske uddannelse af graduate professionelle i biomedicin ved universitetet i Franca, styres i profilen af ​​almen og humanistisk uddannelse, til at arbejde i forebyggelse og fremme sundhed aktiviteter inden for de højeste kvalitetsstandarder og etiske principper. Den nye pædagogiske højere bachelor-grad i biomedicin projektet bidrager til forbedring af kvalifikationer og kompetencer den professionelle på arbejdsmarkedet perspektiv.

arbejdsmarkedet

Den biomedicinske er den person, der udøver aktiviteter i forbindelse med klinisk analyse, toksikologisk analyse, blodbank, molekylærbiologi, cytologi, billedanalyse, miljøanalyse, fødevarevidenskab, produktion og analyse af bio-baseret, ekstrakorporal perfusion, videnskabelig forskning, ekspertise, akupunktur , æstetisk biomedicin, undervisning, koordinering af holdninger, revision og sanitarista.Com teknologiske udvikling, har det biomedicinske banen udvidet hovedsageligt i molekylær onkologi, bioteknologi, om assisteret menneskelig reproduktion og bioteknik.

forskellen

Forløbet af Biomedicin har højt kvalificerede fakultet, der består af lærere og læger; Det har infrastruktur med moderne undervisningsmetoder laboratorier, veludstyrede, så du kan udføre væsentlige praktiske aktiviteter på grundlag af teoretisk viden. Kurset giver mulighed for at udvikle videnskabelige projekter, overvågede praktikophold i forskellige områder, fritidsaktiviteter gennem udvidelse kurser og tekniske besøg. Andre slagtilfælde forskellen: tredje år i træk, medvirkede i evalueringen af ​​Student Guide (GE) / 2014 Editora Abril; klassificeringen af ​​universitetet i São Paulo i 2014 Rangering ark (RUF), er blandt de ti bedste baner i landet; Det er den næstbedste private institutioner og den første i staten São Paulo.

yderligere oplysninger

Overvåget Praktik skal udføres uden for normal skoletid.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portuguese (Brazil)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
8 - 8 semestre
Deltid
Price
Pris
898 BRL
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Brasilien - São Paulo, State of São Paulo
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen