Read the Official Description

I løbet

Den akademiske uddannelse af graduate professionelle i biomedicin ved universitetet i Franca, styres i profilen af ​​almen og humanistisk uddannelse, til at arbejde i forebyggelse og fremme sundhed aktiviteter inden for de højeste kvalitetsstandarder og etiske principper. Den nye pædagogiske højere bachelor-grad i biomedicin projektet bidrager til forbedring af kvalifikationer og kompetencer den professionelle på arbejdsmarkedet perspektiv.

arbejdsmarkedet

Den biomedicinske er den person, der udøver aktiviteter i forbindelse med klinisk analyse, toksikologisk analyse, blodbank, molekylærbiologi, cytologi, billedanalyse, miljøanalyse, fødevarevidenskab, produktion og analyse af bio-baseret, ekstrakorporal perfusion, videnskabelig forskning, ekspertise, akupunktur , æstetisk biomedicin, undervisning, koordinering af holdninger, revision og sanitarista.Com teknologiske udvikling, har det biomedicinske banen udvidet hovedsageligt i molekylær onkologi, bioteknologi, om assisteret menneskelig reproduktion og bioteknik.

forskellen

Forløbet af Biomedicin har højt kvalificerede fakultet, der består af lærere og læger; Det har infrastruktur med moderne undervisningsmetoder laboratorier, veludstyrede, så du kan udføre væsentlige praktiske aktiviteter på grundlag af teoretisk viden. Kurset giver mulighed for at udvikle videnskabelige projekter, overvågede praktikophold i forskellige områder, fritidsaktiviteter gennem udvidelse kurser og tekniske besøg. Andre slagtilfælde forskellen: tredje år i træk, medvirkede i evalueringen af ​​Student Guide (GE) / 2014 Editora Abril; klassificeringen af ​​universitetet i São Paulo i 2014 Rangering ark (RUF), er blandt de ti bedste baner i landet; Det er den næstbedste private institutioner og den første i staten São Paulo.

yderligere oplysninger

Overvåget Praktik skal udføres uden for normal skoletid.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
8 - 8 semestre
Deltid
Price
898 BRL
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date