Biomedicinsk Ingeniør

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Biomedicinsk Ingeniør

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Denne beskrivelse svarer til det program undervises her i Mexico City Campus.

Han er en professionel med en stærk baggrund i naturvidenskab, teknik og biovidenskab. Det har specialiseret sig i aktiviteter i forbindelse med brug, generering og bevarelse af medicinsk teknologi til at identificere og løse problemer inden for sundhed, med en høj følelse af etik og faglige områder.

Biomedicinsk teknik er en specialitet af ingeniøren helliget studiet, analyse og løsning af problemer i biologi og medicin leverer stadig mere komplekse pleje sundhedsteknologi værktøjer. Der er en stigende efterspørgsel efter biomedicinske ingeniører i verden, på grund af øget efterspørgsel og teknologiske udvikling effektivt ved hjælp af elektroniske, computer og tissue engineering til gavn for sundhedsteknologi.

Den Biomedical Engineering fra Tecnologico de Monterrey forbereder de studerende med et intimt kendskab til de behov, medicin og sundhed. Denne viden gør det muligt for en effektiv kommunikation med de vigtigste brugere af den teknologiske udvikling, hvilket resulterer i design og effektive løsninger i modsætning til udviklingen uddannet i andre discipliner eller institutioner, hvor biomedicinsk teknik hører til en skole af sundhedsmæssige ingeniører. Desuden race af Biomedical Engineering ITESM forbereder de studerende inden for projektledelse og teknik, for at sine kandidater til effektivt at håndtere komplekse og tværfaglige projekter.

Læseplanerne linjer af Biomedical Engineering 2011 program er:

Klinisk Engineering. Det omfatter udvikling af færdigheder for kandidater til at fungere som en klinisk ingeniør i sundhedssektoren, der udfører ledelsesfunktioner, valg af udstyr og genererer kvalitetsprocesser.

Bioinstrumentation. Det beskæftiger sig med udvikling af færdigheder til design, vedligeholdelse og drift af biomedicinsk udstyr med elektroniske komponenter.

Biomekanisk Design. Forbereder de studerende til kandidat, som du kan arbejde på udformningen af ​​biomedicinsk udstyr selskaber beskæftiget med produktinnovation inden for sundhed eller som iværksætter på dette område.

Fysiologisk Engineering. Det beskæftiger sig med udvikling af færdigheder til at forstå og modellere fysiologiske systemer som et grundlag for at bruge og udvikle teknologiske værktøjer til diagnosticering og behandling af forskellige sygdomme. De kandidater kan arbejde i virksomheder inden for design og markedsføring af meget avancerede biomedicinske enheder, og være parat til at udføre forskning og studier i avancerede teknologier.

Den nye studieordning online i fysiologiske Engineering Karriere give en konkurrencefordel baseret på selskabets stærke forbindelser med det medicinske område, kan det næppe blive gentaget ved andre universiteter.

Forskning i biomedicinsk videnskab og biomedicinsk udstyr udfører på Tecnológico de Monterrey, støtter dannelsen af ​​Biomedical Engineering i disse fag og giver dig mulighed for at udføre praksis og læringsaktiviteter i vores eget sygehus.

Hvem er en Biomedical Engineer?

En Biomedical Engineer er en professionel, der kombinerer viden og tekniske færdigheder og sundhed. Arbejde med læger, sygeplejersker, tandlæger, diætister, teknikere og andre fagfolk inden for sundhedsområdet, løse relaterede problemer bioinstrumentation, biomekanik, biomaterialer, medicinsk billedbehandling management, fysiologiske systemer, klinisk teknik, rehabilitering og tissue engineering blandt andre områder .

Hvad er det ansvar, som en Biomedical Engineer?

En Biomedical Engineer vil være i stand til:

 • Identificere, formulere og løse ingeniørmæssige problemer på området for sundhed, ved hjælp af de bedste praksis og eksisterende teknologi.
 • Design systemer, komponenter eller processer inden for sundhedsområdet, overvejer sikkerhed, økonomisk og bæredygtighed.
 • Iværksættelse, administrere og innovere erhvervslivet, projekter og produkter på sundhedsområdet.
 • Forstå vigtigheden af ​​faglige, etiske, samfundsmæssige og miljømæssige engagement.
 • Udformning og gennemførelse eksperimentelle procedurer for opnåelse af relevante oplysninger medicoteknik.
 • Anvend matematik, biologi, fysiologi og andre videnskaber, i forskellige områder af biomedicinsk teknik.
 • Forstå de sociale, økonomiske, miljømæssige og globale konsekvenser af tekniske løsninger.

Hvor du kan arbejde en Biomedical Engineer?

En Biomedical Engineer vil udføre på følgende områder:

 • Design af medicinsk udstyr: - Design og udvikling af pacemakere, defibrillatorer, kunstige nyrer, blodoxygenatorer, arme, ben, kunstige blodkar, etc.
 • Design og udvikling af biomaterialer. Identifikation af mekaniske, elektriske og biokompatibilitet egenskaber implanterbare materialer.
 • Klinisk forskning: - Forskning og udvikling af reaktorer til tissue engineering.
 • Forskning og udvikling af nye diagnostiske teknikker eller molekylær billeddannelse.
 • Planlægning Health Systems: - Design af kliniske laboratorier ved hjælp af avanceret teknologi, for eksempel edb-analysator til blodprøver, ambulance til brug i landdistrikter, kateterisation labs etc.
 • Opbygning af design, system design baseret på røntgenbilleder (Tomography) isotoper (positron emission) ultralyd, magnetiske felter (NMR) - Deltagelse i planlægning udvalg hospitaler og sundhedssystemer - Rådgivning / salg specialist: - Salg og distribution af medicinsk udstyr.

A Biomedical EngineerMed mindre end fem års erhvervserfaring, forventes at udøve nævnte funktioner antenne assistance. Efter fem år og kandidat forventes at være en leder af forskningsprojekter, udvikling og / eller planlægning.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
9 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Mexico - Monterrey, Nuevo Leon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen