Biomedical Engineering (BME) er anvendelsen af ​​tekniske principper og designkoncepter til medicin og biologi til sundhedssektoren formål (f.eks diagnostisk eller terapeutisk). BME skrider hurtigt og producerer vigtige nyskabelser, der forbedrer vores livskvalitet. Den BME Program på PPU blev grundlagt i 1997 for at opretholde trit med den globale udvikling inden for teknologi vedrørende sundhedspleje og biomedicinsk udstyr.

Den første af sin art i Palæstina, BME Program fører til en B.Sc. grad i Biomedical Engineering. Studieordningen er udarbejdet til at passe til behovene i det lokale medicinske samfund; derfor, den fokuserer på medicinske instrumenter og deres anvendelse i tillæg til udvikling og vedligeholdelse.

BME Program Mål

  • Tilbyder specialiseret videregående uddannelser i etablerede og nye discipliner for videnskab og teknologi.
  • Forudsat den palæstinensiske sundhedssektoren med biomedicinske ingeniører, der har videnskabelig teori færdigheder og evnen til at levere vedligeholdelse af medicinsk udstyr.
  • Forberedelse veluddannede menneskelige ressourcer inden for videnskab og teknologi, med særlig vægt på kvalitetsprogrammer.
  • Udvidelse studier og støtte videnskabelig forskning og professionelle studier i jagten på at fremme samfundstjeneste og bilaterale forbindelser med industrien.
  • Udvikling student personlighedstræk af national stolthed og faglig etik via et afbalanceret program, der er rig med fritidsaktiviteter påtænkte at udgøre en integreret del af livet som studerende på campus.
Program undervist i:
  • Engelsk
  • Arabic (Jordan)

Se 1 flere kurser fra Palestine Polytechnic University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2020
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date