Biomedicinske sommerlejre

Generelt

Program beskrivelse

Molecular Medicine Workshops i Californien, USA

Anbefales til 16-18 år

Vi tilbyder avancerede klasser for højtydende gymnasieelever, der er interesserede i at forfølge en karriere inden for medicin eller beslægtede områder, såsom biomedicinsk forskning, lægemiddeludvikling, apotek eller sygepleje.

Der findes flere workshops med Rosetta Institute - Molecular Biology of Cancer, Molecular Neuroscience, Molecular Immunology, Molecular Biology of Development and Aging, Medicinsk og Translationel Bioinformatik og Biomedicinsk Forskning - Undervist af ph.d.-niveau instruktører med mange års forskning og undervisning erfaring.

Gennem engagerende foredrag og praktiske laboratoriekurser lærer eleverne normal molekylær og cellulær biologi og lærer derefter, hvordan disse normale processer forstyrres eller forvrænges under udviklingen af ​​en sygdom. Derudover lægges der stor vægt på moderne lægemiddeludvikling og fremkomsten af ​​den æra af personlig medicin. For at afslutte værkstedet bruger eleverne det, de har lært at skabe et originalt forskningsprojekt om et gen eller en molekylær proces efter eget valg.

Mere bredt er værkstedsmedlemmer, der gør venner fra hele verden, styrker deres akademiske evner og oplever kollegiet kollegiet i et sikkert miljø.

Workshops

Medicinske og Translational Bioinformatics workshops (holdes i vinterferien)

3. december - 15. december -Texas Christian University i Dallas / Ft. Worth, TX

26. december - 28. december - UC Berkeley

2. april - 5. april - UC Berkeley

Molekylærbiologi af kræft

3. juni - 16. juni

8. juli - 21. juli - UC San Diego

Molecular Immunology workshops

6. juni - 16. juni 2018 - UC Berkeley

8. juli - 21. juli - UC San Diego

Molecular Biology of Development og Aging workshops

17. juni - 30. juni - UC Berkeley

Biomedicinsk Forskningsværksted

25. juli - 4. august - San Jose

Beliggenhed

Workshoppen afholdes på University of California i Berkeley og University of California, San Diego. Venligst email info@rosettainstitute.org for tilmelding og yderligere oplysninger.

Vær opmærksom på, at Rosetta Instituttets workshops ikke er sponsoreret af University of California.

University of California - Berkeley

UC-Berkeley er en af ​​verdens førende forskningsuniversiteter, med 9 nobelpristagere på det nuværende fakultet og akademiske programmer konsekvent placeret i top 10 nationalt. UC-Berkeley blev for nylig udnævnt til det 3. bedste universitet i verden udenfor San Francisco.

University of California - San Diego

Placeret på blufferne over Stillehavet i La Jolla, ligger UCSD 5th i USA i forskningsfinansiering og blev udnævnt til verdens 14. bedste universitet. Seksten nobelpristagere har været tilknyttet skolen, og dets bachelorprogrammer, gymnasium og kandidatskole er rangeret blandt de bedste i landet.

Boliger

Studerende er indkvarteret i campus bachelorophold i dobbeltværelser, triple eller quads, og spis i campus spisestue. Undervisningsassistenter / boligrådgivere bor sammen med eleverne og er til rådighed for mentor og assisterende studerende. Herudover er lejedirektørerne på stedet 24 timer i døgnet. Samlet set opretholder vi en elev til medarbejderforhold, der er bedre end universiteterne kræver.

64410_Screenshot-2017-11-20BIOMEDICALSUMMERCAMPS-RosettaInstitute.png

Ansøgninger er nu åbne!

Boliggebyr for de universitetsbaserede værksteder er $ 3280. Der er et begrænset antal ikke-residente pendlere til rådighed for $ 1980 (inkluderer frokost og alle aktiviteter). Det biomedicinske forskningsværksted (kun pendler) er $ 2680.

Der er ingen ansøgningsfrist, men eleverne opfordres til at ansøge så hurtigt som muligt, fordi de egnede kandidater accepteres rullende. Et anbefalingsbrev er også påkrævet; Et link til anbefalingsformularen findes nederst på siden.

Der er to fulde stipendier (rejse ikke inkluderet) til rådighed for studerende fra lavindkomsthushåll (indkomstgrænser gælder). Vinderne vælges ud fra kvaliteten af ​​et supplerende videnskabeligt essay, der skyldes 3/15/18. Email os for detaljer om essayet.

Sørg for at tilføje info@rosettainstitute.org til din e-mail-klients "sikre liste" for at forhindre, at vores e-mails (herunder din mulige accept) bliver filtreret til spammappen.

Boligprisen inkluderer:

  • Kost og logi
  • Transport til / fra lufthavnen (med begrænsninger)
  • Brugerdefineret T-shirt, lanyard og notesbøger / penne
  • Eventuelle field trips / fritidsaktiviteter samt adgang til campus rekreative faciliteter
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Rosetta Institute of Biomedical Research is an independently funded medical research institute founded by Dr. Ryan Holzer, Ph.D. The institute is funded by internally generated revenue, and by pr ... Læs mere

The Rosetta Institute of Biomedical Research is an independently funded medical research institute founded by Dr. Ryan Holzer, Ph.D. The institute is funded by internally generated revenue, and by private donations. Minimer