Sundhedsadministrationsprogrammerne uddanner eleverne til karriere i sundhedsadministrationen med vægt på at udvikle kritisk tænkning, problemløsning og etisk beslutningstagning.

Programmerne er udviklet til sundhedsadministratorer, ledere, sygeplejersker og andre sundhedsudbydere eller andre sundhedsrelaterede fagfolk, der ønsker at øge deres viden og ekspertise inden for den specifikke anvendelse af sundhedsadministration og ledelse.

Den nye bacheloruddannelse i sundhedsadministrationens læseplan er som reaktion på transformationer i sundhedssektoren og tilbyder tre koncentrationer: Sundhedsinformatik, Health Project Management eller Health Communication. Vægten på erfaringsindlæring giver eleverne kvalifikationer til beskæftigelse i forskellige sundhedsydelser, herunder men ikke begrænset til hospitaler, medicinalfirmaer, sundhedsorganisationer, multispecialitetstjenester, forsikringsselskaber, biomedicinske forskningsorganisationer og beredskabsorganisationer i både private og offentlige domæner, lokale, statslige og føderale myndigheder. Sundhedsadministration majors vil også være velforberedte for en række graduate programmer, især Master of Science i Health Administration. Med US Bureau of Labor Statistics, der udpeger, at karriere i sundhedsvæsenet vil vokse med to gange tempoet for den samlede amerikanske jobvækst (mere end 20 procent fra 2008 til 2018), er en bachelorgrad i Health Administration et klogt valg.

Unikke elementer af dette program

 • Studerende lærer at udnytte ledelses-, organisatoriske, kommunikations- og dataanalysevidenskaber i sundhedssektoren
 • Studerende lærer at fortolke sundhedsvæsen og sygdomsrelateret forskning og anvende denne færdighed i befolkningens sundhedsledelse
 • Studerende vælger en af ​​tre koncentrationer: Health Informatics, Health Project Management, eller Health Communication
 • Studerende drager fordel af krævet feltoplevelse gennem praktik / capstone eller anden oplevelsesmæssig læring
 • Studerende gennemfører et fakultetets guidede, kulminerende forskningsprojekt, der begynder under praktikopholdet og slutter i Senior Seminar kursus.

Outcomes

 • Identificere grundlæggende relationer og flere elementer af et problem, bryde ned hvert element i detaljer Brug analytiske teknikker til at identificere potentielle løsninger, der vejer værdien af ​​hver.
 • Vurdere refusions- og betalingssystem alternativer; forklare forbindelsen mellem udbydere og betalere analysere sygdom, befolkning og udnyttelsesdata.
 • Overvej de forretningsmæssige, demografiske, etnokulturelle politiske og lovgivningsmæssige konsekvenser af beslutninger; udvikle strategier til forbedring af organisationens langsigtede succes og levedygtighed.
 • Arbejde sammen med andre værdi andre input og ekspertise; søge input fra andre for at øge kvaliteten af ​​løsninger og beslutninger.
 • Tal og skriv på en klar, logisk, grammatisk måde i uformelle og formelle situationer; gør præsentationer i en klar og forståelig stemme fri for fremmede sætninger.
 • Anerkend potentialet i informationssystemer i proces- og patienttjenesteforbedring; er bekendt med den nuværende teknologi til patientsporing (rekordstyring, fakturering og rapportering).
 • Planlægge, udføre og overvåge et projekt etablere faser og trin inden for en realistisk tidsramme sporer præstationer mod plan og budget sikrer levering inden for en fastlagt tidsramme.
 • Handle åbent og ærligt demonstrere etisk adfærd, faglig praksis, social ansvarlighed og fællesskabsstyring.
 • Udvikle nysgerrighed og lyst til at vide mere om ting, mennesker og spørgsmål; dyrke et ønske om viden og holde sig gældende med sundhed, industri og faglige trends.
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra College of Saint Elizabeth »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
31,000 USD
Gebyrer ikke inkluderet
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date