Read the Official Description

Kursusbeskrivelse

Udvikle dine færdigheder og viden om social omsorg gennem en blanding af læring på arbejdspladsen og holdundervisning, på vores populære BSc (Hons) i social-og sundhedsområdet Management.

Dette kursus vil give dig up-to-date færdigheder, viden og ekspertise til at hjælpe dig med at skabe reel værdi for din arbejdsplads. At studere på dem vil hjælpe dig med at udvikle den bedste praksis og give dig erfaring med at arbejde inden for et tværinstitutionelt kultur.

Du vil blive opfordret til at reflektere over dit arbejde i forhold til dine egne værdier og moralske rammer. Du har mulighed for at udforske centrale spørgsmål i sektoren gennem teamwork aktiviteter, individuel undersøgelse og praktikophold.

Den BSc (Hons) i social-og sundhedsområdet Management Kurset øger undersøgelser på Foundation Degree niveau, og fortsætter med at forbedre dine færdigheder.

Moduler omfatter:

  • Evidens i praksis - Kritisk Practice - Inter-agentur og partnerskabsarbejde - Advanced Research Methods - Dissertation, overvåget af en vejleder.

Emner med fokus på de seneste studerende omfatter, psykologiske strategier, styre din karriere, sammenlignende (europæisk) barn og socialvæsenet.

Undervisning og vurdering

Vurdering er via kurser, test af viden og forståelse og skriftlige opgaver. Undervisning og læring er gennem en blanding af forelæsninger, overvåget diskussion, lille gruppearbejde og præsentationer.

Progression Muligheder

Ved afslutningen af ​​din BSc (Hons) du kan gå videre til postgraduate studier, såsom en kandidatgrad i socialt arbejde & PGCE.

Karriereforløb

Disse kurser åbne op for en bred vifte af karrieremuligheder i sektorerne sundheds- og socialområdet, f.eks registreret manager i børn / voksne indstillinger eller en familie support arbejdstager. og give dig mulighed for at en dag arbejde i et ledelses- eller tilsynsorgan kapacitet.

Adgangskrav

At tage en plads på BSc (Hons) grad, skal du have gennemført en FDA i social- og sundhedsområdet Studies eller beslægtede disciplin, eller have en relevant HND.

Modne studerende, der ikke opfylder disse formelle adgangskrav er velkommen til at anvende, hvis de kan beviser deres interesse og erfaring inden for studiet.

På grund af karakteren af ​​disse kurser, vil du blive indkaldt til en Oplysning og Spærring service check (tidligere kendt som CRB) før påbegyndelse enhver placering arbejde.

Optag af realkompetencer

Henhold til en ordning kaldet "anerkendelse af realkompetence" kan du være berettiget til at kræve kreditter for relevante kvalifikationer, der allerede er opnået. Kontakt venligst kollegiet for at drøfte kriterierne for støtteberettigelse, processen og dokumentation, der kræves for at støtte ethvert krav.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Somerset College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
9,500 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date