Manipal University er et af de største private universiteter i landet og indskriver over 25.000 studerende på tværs af discipliner. Universitetet tilbyder en række discipliner til at forfølge, fra bachelor til postgraduate uddannelser i ingeniør- og informationsteknologi, ledelse, bioteknologi, indretning og arkitektur og medier og kommunikation til sine studerende.

BSc i Sundhedsvidenskab er et højt tværfagligt program, der har til formål at give gode muligheder for, at de studerende kan påbegynde lovende karriereveje. Det blev introduceret med visionen om at styrke eleverne med den viden og de færdigheder, de bliver nødt til at være i spidsen for medicin og videnskabelig forskning.

Programmet er skræddersyet af eksperter, der passer til industriens og akademiens nuværende behov. Efter vellykket gennemførelse af programmet vil eleverne:

  • Få en samlet eksponering for forskellige aspekter af sundhedsvidenskab og dets anvendelser
  • Forstå sundhedsvidenskabens potentiale ved anvendelse af medicin
  • Udvikle forskellige færdigheder, der kræves for at være vellykket sundhedsvidenskabelig faglig forberedelse til at forfølge deres mål om at blive succesfulde læger

Studerende har en mulighed for at forfølge en Doctor of Medicine (MD) grad ved American University of Antigua ved at indskrive i BSc i Sundhedsvidenskab Program ved Manipal University.

Studerende, der tilmelder sig BSc i Sundhedsvidenskabsprogrammet på Manipal University, kan tilmelde sig Doctor of Medicine (MD) -programmet ved American University of Antigua (AUA) efter vellykket gennemførelse af to år af BSc i Health Sciences-programmet. Kandidaterne vil gå til AUA for at gennemføre to års grundvidenskab; og derefter skal der udføres to års klinisk træning på godkendte kliniske steder i USA. Efter en vellykket gennemførelse af alle krav, vil den studerende opnå en MD-grad fra AUA.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra American University of Antigua »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019