Det første skridt til en spændende sundhedspleje karriere

Centerservice Sterile Processing Technician-diplomprogrammet er din rampe til et af de mest spændende karriereområder inden for sundhedspleje. Ikke alene er Central Service / Sterile Processing Technicians en integreret del af sundhedsområdet, dette eksamensbevis er en obligatorisk komponent i Surgical Technology og Central Sterile Processing Associate's uddannelsesprogram og Surgical First Assistant certifikat program. Centerservice Sterile Processing Technician Diploma Program er dit første skridt i retning af en karriere i operationssalen (OR).

Kursusområder omfatter:

 • Mikrobiologi (lab kursus)
 • Central Service Tekniker / Steril Behandling I
 • Anatomi
 • Central Service Tekniker / Steril Processing Clinical
 • Introduktion til perioperative kirurgiske tjenester

Kandidater fra Centerservice Sterile Processing Technician diplom program vil være kvalificeret til at sidde for certificeret Registreret Central Service Technician (CRCST) undersøgelse administreret af International Association of Healthcare Central Service Materiel Management (IAHCSMM).

Adgangskrav

Centerservice Sterile Processing Technician-diplomprogrammet har yderligere adgangskrav. Se det nuværende universitets katalog for flere detaljer.

 1. Mindstekompetence i engelsk og matematik
 2. Clear Criminal Background check
 3. Klar omfattende lægemiddelskærm
 4. Negativ 2-trins PPD (eller negativ CXR), fysisk eksamen, Influenzavaccine eller deklineringsform, immuniseringer og immunitetsbevis for hepatitis B, MMR og Varicella (andre immuniseringer som krævet af kliniske og praktikpladser som TDaP).

Hvorfor American National University ?

 • eUniversity Praktisk og fleksibilitet - Med en kombination af dag- og aftenklasser, videokonferencer og online-klasser, har du fleksibilitet til at tjene din grad på din egen tidsplan - mange af vores elever arbejder og har familier.
 • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
 • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
 • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹ Selvom det er bredt tilgængeligt, er ikke alle kurser tilgængelige i alle klassetider, i alle formater eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er de ansvarlige for den studerende. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
40 uger
Fuldtid
Price
17,769 USD
$ 17.769 til undervisning og gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date