Sundhedsfaglige certifikatstudier

Der bliver tilbudt mange sundhedscertifikater i et stort antal medicinske skoler og universiteter over hele verden. Certifikater tjener en del forskellige formål for de enkelte studerende: de bruges somme tider til at bygge bro mellem forskellige faser af akademiske studier eller til at give yderligere faglig træning og kvalifikationer. Der findes sundhedscertifikater i et bredt udvalg af emner inden for sygepleje, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, alternativ medicin, radiologi, førstehjælp og mange flere. Udvalget af forskellige certifikater kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Begynd din søgning med at se på de mest populære sundhedsfaglige certifikater herunder.

Nyligt tilføjede certifikatuddannelser i sundhedspleje

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Anvendt medicinsk billedanalyse (PgCert, PgProfDev - Online Learning)

Oktober 19, 2018
Dette program sigter mod at formidle viden om medicinske billedanalyser, færdigheder og forståelse, hvilket muliggør effektiv og effektiv medicinsk billedanalyse, der både kan anvendes klinisk og kommercielt.

Washburn University

Avanceret certifikat i diagnostisk medicinsk sonografi

Oktober 17, 2018
Sonografi kan bruges til at undersøge mange dele af kroppen, såsom maven, brysterne, kvinders reproduktive system, prostata, hjerte og blodkar. Sonografi bruges i stigende grad til påvisning og behandling af hjertesygdomme, hjerteanfald og vaskulær sygdom, der kan føre til slagtilfælde.

The Institute for Clinical Social Work

Certifikat i psykodynamiske teorier

Oktober 10, 2018
ICSWs Student-at-Large-program er designet til fagfolk eller klinikere, der er interesseret i at lære om psykodynamiske teorier. Vores kurser undervises af vores fakultet, som er eksperter inden for mental sundhed. Studerende kan tilmelde sig i ethvert kursus bortset fra Case Conference kurser underlagt instruktør godkendelse. Studerende kan modtage e… [+]t certifikat for færdiggørelse eller CEU kreditter. Ikke mere end fire kurser kan overføres til kredit til vores kandidat- eller ph.d.-program. Studerende, der planlægger at matricere i vores ph.d.- eller kandidatuddannelser, er forpligtet til at opfylde alle overføringsforløbskrav og fuldføre alle komponenter i ansøgningen til vores programmer. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering