Sundhedsfaglige certifikatstudier

Der bliver tilbudt mange sundhedscertifikater i et stort antal medicinske skoler og universiteter over hele verden. Certifikater tjener en del forskellige formål for de enkelte studerende: de bruges somme tider til at bygge bro mellem forskellige faser af akademiske studier eller til at give yderligere faglig træning og kvalifikationer. Der findes sundhedscertifikater i et bredt udvalg af emner inden for sygepleje, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, alternativ medicin, radiologi, førstehjælp og mange flere. Udvalget af forskellige certifikater kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Begynd din søgning med at se på de mest populære sundhedsfaglige certifikater herunder.

Nyligt tilføjede certifikatuddannelser i sundhedspleje

University of Southern California Gould School of Law

Online Health Care Compliance Certificate

August 1, 2018
USC online Health Care Compliance Certificate er til indenlandske JD-kandidater og internationale studerende, der søger at fokusere på overholdelse af sundhedsinstitutioner og -organisationer.

University of New Brunswick College of Extended Learning

Applied Behavior Analysis Certificate Program

Juli 6, 2018
Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere.

NZMA

New Zealand Certifikat I Apotekstekniker (niveau 5)

Juli 3, 2018
Denne kvalifikation forbereder kandidater til at starte en karriere i apoteket. Kurset omfatter klasseværelse og praktisk læring, med omfattende arbejdsplads i apotekindustrien.

Universiteter i Danmark

Skift placering