Sundhedsfaglige certifikatstudier

Der bliver tilbudt mange sundhedscertifikater i et stort antal medicinske skoler og universiteter over hele verden. Certifikater tjener en del forskellige formål for de enkelte studerende: de bruges somme tider til at bygge bro mellem forskellige faser af akademiske studier eller til at give yderligere faglig træning og kvalifikationer. Der findes sundhedscertifikater i et bredt udvalg af emner inden for sygepleje, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, alternativ medicin, radiologi, førstehjælp og mange flere. Udvalget af forskellige certifikater kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Begynd din søgning med at se på de mest populære sundhedsfaglige certifikater herunder.

Nyligt tilføjede certifikatuddannelser i sundhedspleje

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Certificate of Chinese Medicine Philosophy

December 13, 2018
Målet med certifikatet for kinesisk medicin filosofi er at introducere begreber og filosofier af traditionel kinesisk medicin. Dette ikke-uddannelsesprogram består af tre kurser inden for akupunkturteori og filosofi.

International Nurse Training

Certificate IV i Aging Support

November 8, 2018
Dette kursus afspejler rollen som støttearbejdere, der gennemfører specialiserede opgaver og funktioner i alderen enten i boliger, hjem eller samfundsbaserede miljøer. Arbejdstagere tager ansvar for deres egne output inden for definerede organisationsretningslinjer og vedligeholder kvalitetsservice gennem udvikling, tilrettelæggelse og revision af … [+]individualiseret serviceplanlægning og levering. [-]

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Anvendt medicinsk billedanalyse (PgCert, PgProfDev - Online Learning)

Oktober 19, 2018
Dette program sigter mod at formidle viden om medicinske billedanalyser, færdigheder og forståelse, hvilket muliggør effektiv og effektiv medicinsk billedanalyse, der både kan anvendes klinisk og kommercielt.

Universiteter i Danmark

Skift placering