HEALTHCARESTUDIES.DK

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Canada

Et certifikat er en kort skolastisk program, der hjælper med at give de studerende med den uddannelse, de har brug for at kvalificere sig til forfremmelser på arbejde eller til at supplere deres eksisterende akademiske rekord. Disse programmer er normalt afsluttet i mindre end et år.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Canada, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

3 Resultater i Kandidat, Canada, Fjernundervisning Filter

Fetal Alcohol Spectrum Disorder (FASD) Intervention Certificate

University of New Brunswick College of Extended Learning
Online Fuldtid 20 uger Åben tilmelding Canada Fredericton

Dette program er designet til at give deltagerne de væsentlige færdigheder til at anvende i en række roller og støttesektorer.

Graduate Certificate i autisme og adfærdsvidenskab

Algonquin College
Online Fuldtid Kontakt skolen Canada Ottawa

Anvendt adfærdsanalyse (ABA) er en forskningsbaseret og datadrevet videnskab, der kan bruges til at undervise enkeltpersoner med autismespektrumforstyrrelse (ASD) en række nye færdigheder, herunder sociale, leg, selvhjælp, sprog og akademiske færdigheder.

Graduate Certificate i Retirement Residence Management

Fanshawe College
på universitet Online Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Canada London Simcoe Saint Thomas Woodstock + 5 mere

Forvaltningen af et opholdssted kræver et dynamisk sæt fleksible færdigheder, lederskab og stærk etik. Fanshawe's Pension Residence Management program vil drive dig i spidsen for dette stadigt voksende felt. I 2030 vil mere end en fjerdedel af canadiere være over 65 år, og den pension, de ønsker, er en, du kan hjælpe med at give dem. Du vil forbedre dine kritiske tænkningskompetencer, din evne til at levere effektiv service og til at leve på markedet. Du vil også lære de nyeste motiverende teknikker i lederskab.