Filter
Certificate
Canada New Brunswick Fredericton Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Fredericton

Et certifikat er en kort skolastisk program, der hjælper med at give de studerende med den uddannelse, de har brug for at kvalificere sig til forfremmelser på arbejde eller til at supplere deres eksisterende akademiske rekord. Disse programmer er normalt afsluttet i mindre end et år.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Fredericton. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Fredericton. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Fredericton og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Fredericton og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Fredericton direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kandidat, Fredericton, Fjernundervisning

University of New Brunswick College of Extended Learning

Dette program er designet til at give deltagerne de væsentlige færdigheder til at anvende i en række roller og støttesektorer. ... [+]

Nuværende studier tyder på, at op til 4% af individer i Canada har FASD. Et af de mest kritiske spørgsmål, der i øjeblikket står over for Canadas interventionssektor, er mangel på faglært arbejde til at udfylde den stigende efterspørgsel efter FAS-diagnose, intervention og støtte. Dette program er designet til at give deltagerne de væsentlige færdigheder til at anvende i en række roller og støttesektorer.

Bemærk: Ansøgere skal have en tidlig barndom, Human Service Counselor eller andet relateret eksamensbevis eller grad eller tilsvarende kombination af erfaring i et relateret felt og anvendt uddannelse.

FordeleArbejde med personer, der er ramt af FASD på alle aldersniveauerEtablere og opretholde effektiv forståelse og kommunikation med berørte kunder, enkeltpersoner og familierGiv fortaler og bevidsthed om fællesskabets ressourcerDeltag i sagplanlægning, kriseintervention, rapportering og dokumentationUndervis og understøtt læringsprocessenUdvikling af familie- og deltagerbehandlingsplanerHvem skal deltage?... [-]
Canada Fredericton
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
20 uger
Online
Læs mere på dansk