Filter
Certificate
Canada Ontario Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Ontario

Et certifikat er en kort skolastisk program, der hjælper med at give de studerende med den uddannelse, de har brug for at kvalificere sig til forfremmelser på arbejde eller til at supplere deres eksisterende akademiske rekord. Disse programmer er normalt afsluttet i mindre end et år.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ontario. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Ontario. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Ontario og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Ontario og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Ontario direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Kandidat, Ontario, Fjernundervisning

Algonquin College

Anvendt adfærdsanalyse (ABA) er en forskningsbaseret og datadrevet videnskab, der kan bruges til at undervise enkeltpersoner med autismespektrumforstyrrelse (ASD) en rækk ... [+]

Vores Program

Anvendt adfærdsanalyse (ABA) er en forskningsbaseret og datadrevet videnskab, der kan bruges til at undervise enkeltpersoner med autismespektrumforstyrrelse (ASD) en række nye færdigheder, herunder sociale, leg, selvhjælp, sprog og akademiske færdigheder. Dette højt specialiserede Ontario College Graduate Certificate program giver eleverne en solid grounding i principperne for ABA; specifikt i anvendelsen af ​​disse principper på intensiv adfærdsmæssig intervention (IBI) med børn med ASD. Læreplanen dækker egenskaberne hos personer med ASD, evidensbaseret praksis i ABA, den faglige etiske kodeks og udvikling og implementering af adfærdsmæssige behandlingsplaner. Studerende får praktisk erfaring med at arbejde med kunder og ABA-behandlingsteam.... [-]

Canada Ottawa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Fanshawe College

Forvaltningen af et opholdssted kræver et dynamisk sæt fleksible færdigheder, lederskab og stærk etik. Fanshawe's Pension Residence Management program vil drive dig i spi ... [+]

Oversigt

Den online version af dette program er kun tilgængelig for indenlandske studerende (programkode: RRM1).

Den i klasses version af dette program tilbydes på Fanshawe's nye London South Campus fra september 2019 (programkode: RRM1B)

De er de ældste, der lærer os. Stemmerne i vores historie. Linket til vores fortid. Og det er vores ansvar at lytte, pleje og give et sikkert, omsorgsfuldt miljø, så de kan fortsætte med at være produktive og inspirerende.

Forvaltningen af et opholdssted kræver et dynamisk sæt fleksible færdigheder, lederskab og stærk etik. Fanshawe's Pension Residence Management program vil drive dig i spidsen for dette stadigt voksende felt. I 2030 vil mere end en fjerdedel af canadiere være over 65 år, og den pension, de ønsker, er en, du kan hjælpe med at give dem. Du vil forbedre dine kritiske tænkningskompetencer, din evne til at levere effektiv service og til at leve på markedet. Du vil også lære de nyeste motiverende teknikker i lederskab.... [-]

Canada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk