Filter
Certificate
Canada Ontario Saint Thomas Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Et certifikat, som er et pædagogisk program, der tilbydes af mange gymnasier og universiteter, kan hjælpe studerende får større færdigheder og erfaring i deres eksisterende karriere felt. Mange programmer er korte og kan typisk være afsluttet i så lidt som et år.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Fanshawe College

Forvaltningen af et opholdssted kræver et dynamisk sæt fleksible færdigheder, lederskab og stærk etik. Fanshawe's Pension Residence Management program vil drive dig i spi ... [+]

Oversigt

Den online version af dette program er kun tilgængelig for indenlandske studerende (programkode: RRM1).

Den i klasses version af dette program tilbydes på Fanshawe's nye London South Campus fra september 2019 (programkode: RRM1B)

De er de ældste, der lærer os. Stemmerne i vores historie. Linket til vores fortid. Og det er vores ansvar at lytte, pleje og give et sikkert, omsorgsfuldt miljø, så de kan fortsætte med at være produktive og inspirerende.

Forvaltningen af et opholdssted kræver et dynamisk sæt fleksible færdigheder, lederskab og stærk etik. Fanshawe's Pension Residence Management program vil drive dig i spidsen for dette stadigt voksende felt. I 2030 vil mere end en fjerdedel af canadiere være over 65 år, og den pension, de ønsker, er en, du kan hjælpe med at give dem. Du vil forbedre dine kritiske tænkningskompetencer, din evne til at levere effektiv service og til at leve på markedet. Du vil også lære de nyeste motiverende teknikker i lederskab.... [-]

Canada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Fanshawe College

Hvert sundhedsanlæg eller organisation er afhængig af, at dets teknologiske systemer skal organiseres. Med det hårde arbejde hos sundhedsvæsenets ledere og administratore ... [+]

Hvert sundhedsanlæg eller organisation er afhængig af, at dets teknologiske systemer skal organiseres. Med det hårde arbejde hos sundhedsvæsenets ledere og administratorer, der sørger for, at tingene går glat, er læger og sygeplejersker i stand til at udføre deres opgaver efter deres bedste evne. Fanshawe's Health System Management program vil forberede dig på en spændende karriere inden for sundhedsadministration og e-sundhed digital transformation.

Som studerende diskuterer du fascinerende globale fremskridt inden for brug af teknologi i elektroniske patientjournaler, automatiseret stemmetransskription, digitale billeddannelseskoncepter, ADT (optagelse-udledning-overførselssystemer) messaging og workflow. Du vil også udvikle værdifulde færdigheder i protokolanalyse ved hjælp af HL7 og Dicom, PHIPA / PIPEDA / Security, fakturering og lignende teknologi.... [-]

Canada London Simcoe Saint Thomas Woodstock  + 1 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk