26 Fjernundervisning Certifikat Programmer i Europa for 2024

Fjernundervisning Certifikat Programmer i Europa for 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Deltid

    8 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne 100% online og deltid PG Cert Public Health gør det muligt for dig at forbedre din praksis inden for folkesundhed og samtidig hjælpe dig med at udvikle nøglefærdigheder, der er nødvendige for at opnå flere ledende roller på området. På dette online korte kursus vil du undersøge de folkesundhedsudfordringer, der står over for befolkningen globalt og udforske nutidige modeller og strategier til at designe effektive sundhedsfremmende aktiviteter. Denne PG Cert Public Health er en fantastisk enkeltstående kvalifikation, og den kan også bruges som et springbræt mod PG Dip eller fuld kandidatgrad.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ardens niveau 4 CertHE Health and Care Management-kursus er udviklet med input fra seniorledere inden for NHS, Skills for Care og Skills for Health for at sikre, at du får den mest professionelle tilgang, der kræves for at få din karriere startet i sektoren. Ved at bruge en moderne og online-fokuseret tilgang bliver vores kursus løbende opdateret for at imødekomme alle sektorens behov. Det betyder, at du får de lederevner, der kræves i alle sundheds- og omsorgsudfordringer.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Arbejder du inden for sundheds- og socialområdet, bruger du selv ydelser eller gerne vil læse mere om, hvordan vi støtter voksne i vores omsorgssystem, er dette certifikat noget for dig. Det giver et autoritativt overblik over den aktuelle kontekst af sundheds- og socialpleje for voksne i alle aldre, ved at bruge casestudier fra det virkelige liv til at udforske en bred vifte af interessante spørgsmål og debatter.

    • Holborn, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikle en teknisk forståelse af sundhedssystemets ydeevne og reaktioner, specifikt gennem linsen i COVID-19-pandemien. Dette analyserende sundhedssystemer: Lektioner fra COVID-19 online certifikatkursus er certificeret af Det Forenede Kongeriges CPD-certificeringstjeneste og kan være gældende for personer, der er medlemmer af eller er tilknyttet, UK-baserede professionelle organer. Kurset har anslået 50 timers læring.

    • Online Portugal

    Fuldtid, Deltid

    27 uger

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Postgraduate Course in Digital Health er et internationalt kursus fremmet af National School of Public Health (NSPH NOVA), NOVA IMS og NOVA Medical School. Dens mission er at gøre det muligt for fagfolk i sundhedssektoren at fremskynde forandringer med kraften i digital transformation i deres institutioner, tilegne sig de rigtige færdigheder til at udvikle innovation og opdage nye digitale sundhedsmuligheder for nye arbejdsmetoder.

    • Online

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program er designet til at gøre det muligt for personer med personlig, akademisk eller faglig interesse i global sundhed at studere en række relaterede emner og deltage kolleger og medstuderende i et globalt samfund.

    • Cardiff, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ardens Level 4 CertHE Health and Care Management-kursus er blevet udviklet med input fra seniorledere inden for NHS, Skills for Care og Skills for Health for at sikre, at du får den mest professionelle tilgang, der kræves for at få din karriere i gang i sektoren.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    8 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Forebyggelse og bekæmpelse af smittespredning er en af nøgleprioriteterne for hospitalspersonale, sundhedspersonale i miljøet og sundhedspersonale i hele verden. Denne 100% online og deltid PG Cert Infection Control vil udstyre praktiserende læger med de færdigheder, der er nødvendige for at lede bedste praksis på dette område. Vores online PG Cert Infection Control giver dig en introduktion til verden af infektionskontrol. Du lærer nyttige ledelsesstrategier til patientpleje, og hvordan du forhindrer yderligere spredning af infektionssygdomme. Derudover får du uvurderlig viden og færdigheder til at udvikle og implementere effektive infektionsbekæmpelsesforanstaltninger. Denne PG Cert er tilgængelig som en selvstændig kvalifikation, men du kan også bruge den til at gå videre til enten PG Dip eller MSc Infection Control.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    8 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Curious about the mental health policies adopted by various countries? Then consider our 100% online Postgraduate Certificate in Global Mental Health and Wellbeing. Our PG Cert Global Mental Health and Wellbeing will provide you with transferable skills that befit a wide array of sectors, from health and social care to HR. The course also provides valuable insight and understanding into the sociological aspects of mental health, as well as policies and ethics on a global scale. Upon completion of your Postgraduate Certificate in Global Mental Health and Wellbeing, you have the option to progress on to the PG Dip or the full MSc Global Mental Health and Wellbeing.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette certifikat tilbyder en tilgængelig og engagerende introduktion til videnskaben bag menneskers sundhed og sygdom. Hvis du er interesseret i sundhedsvidenskab og udvikler væsentlige færdigheder til studier, er dette kursus for dig. Ved afslutningen af dit studie vil du have en værdifuld kvalifikation under bælte og være på vej til en honours-grad.

    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program udnytter The University of Edinburghs ekspertise inden for billedteknologi, hvilket vil give eleverne mulighed for at uddanne sig inden for dette område gennem online læring.

    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program har til formål at udbrede viden, færdigheder og forståelse inden for medicinsk billedanalyse, så man kan opnå en effektiv og virkningsfuld medicinsk billedanalyse, der kan anvendes både klinisk og kommercielt. Der er fokus på billeddannelsens fysik og relaterede teknikker, men også på specialiseret indhold, der dækker billedbehandling og -analyse.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den varierede pensum giver dig mulighed for at vælge en bred vifte af viden eller for at koncentrere sig om specialiserede områder.

    • Dublin, Irland

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Brug dette sundhedscoachingskursus til at give dine kunder mulighed for at tage ansvar for deres eget helbred og vedtage en langsigtet, sundere livsstil ved hjælp af evidensbaserede, yderst effektive teknikker. Forbedre patientoverholdelse, klientbase og jobtilfredshed.