close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Et certifikat, som er et pædagogisk program, der tilbydes af mange gymnasier og universiteter, kan hjælpe studerende får større færdigheder og erfaring i deres eksisterende karriere felt. Mange programmer er korte og kan typisk være afsluttet i så lidt som et år.Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorie… Læs mere

Et certifikat, som er et pædagogisk program, der tilbydes af mange gymnasier og universiteter, kan hjælpe studerende får større færdigheder og erfaring i deres eksisterende karriere felt. Mange programmer er korte og kan typisk være afsluttet i så lidt som et år.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Paris er den mest befolkede by i Frankrig og dets hovedstad. Det har over 2 millioner indbyggere. Det er vært for førende centre for læring og kunst i den europæiske region. At være hjemsted for det højeste antal højtuddannede, har Paris flere prestigefyldte universiteter i Frankrig.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)
Paris , Frankrig

Formålet med Certificate of Special Studies i Osteopati Sports er at opnå en betydelig grad af kontrol for at integrere de forskellige sportshaller som en central aktør.

Formålet med Certificate of Special Studies i Osteopati Sports er at opnå en betydelig grad af kontrol for at integrere de forskellige sportshaller som en central aktør. -
Certificate
Fuldtid
18 dage
Fransk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder