HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Et certifikat, som er et pædagogisk program, der tilbydes af mange gymnasier og universiteter, kan hjælpe studerende får større færdigheder og erfaring i deres eksisterende karriere felt. Mange programmer er korte og kan typisk være afsluttet i så lidt som et år.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Paris er den mest befolkede by i Frankrig og dets hovedstad. Det har over 2 millioner indbyggere. Det er vært for førende centre for læring og kunst i den europæiske region. At være hjemsted for det højeste antal højtuddannede, har Paris flere prestigefyldte universiteter i Frankrig.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

resultater fundet Filter

Certifikat til specialiserede undersøgelser i osteopati Sport

ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)
Certificate
Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 dage
Fransk
på universitet

Formålet med Certificate of Special Studies i Osteopati Sports er at opnå en betydelig grad af kontrol for at integrere de forskellige sportshaller som en central aktør.

Læs mere