Filter
Certificate
Europa Studietype: Alle Hastighed: Alle

Certifikat programmer er uddannelsesmæssige enheder af undersøgelsen, der hjælper eleverne til at få viden og erfaring under oplæring af kvalificerede personer. Nogle studerende tager disse programmer for at få de nødvendige færdigheder til at fremme inden for deres erhverv.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kirurgi, Europa

E-Learning University of Athens

Formålet med dette e-læringsprogram er at introducere deltagerne inden for nanodiagnostik og nanokirurgi. ... [+]

Anvendelsen af ​​nanoteknologi inden for sundhedsvidenskab har udløst nye og meget lovende anvendelser inden for diagnostik og invasiv terapi af humane sygdomme.

Udviklingen af ​​nye værktøjer med forbedrede billeddannelsesegenskaber vil føre til en tidlig identifikation af sygdommene. Imaging nanotoler gør det muligt at visualisere tumorer ved hjælp af ikke-invasive såvel som intraoperative billeddannelsesmetoder.

Integrationen af ​​nanotoler med biologi har ført til udvikling af diagnostiske anordninger, kontrastmidler, analyseværktøjer, fysioterapiapplikationer og lægemiddelleveringsvogne.

Programmet uddyber typerne, egenskaberne, in vivo og in vitro applikationer og potentialerne hos nanotoler som diagnostiske midler eller biomarkører i kræftbilleddannelse, neurofysiologiske lidelser, okulær billeddannelse og billeddannelse af kardiovaskulær sygdom.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
10 uger
Online
Læs mere på dansk