Filter
Certificate
Grækenland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et certifikat, som er et pædagogisk program, der tilbydes af mange gymnasier og universiteter, kan hjælpe studerende får større færdigheder og erfaring i deres eksisterende karriere felt. Mange programmer er korte og kan typisk være afsluttet i så lidt som et år.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kirurgi, Grækenland

E-Learning University of Athens

Formålet med dette e-læringsprogram er at introducere deltagerne inden for nanodiagnostik og nanokirurgi. ... [+]

Anvendelsen af ​​nanoteknologi inden for sundhedsvidenskab har udløst nye og meget lovende anvendelser inden for diagnostik og invasiv terapi af humane sygdomme.

Udviklingen af ​​nye værktøjer med forbedrede billeddannelsesegenskaber vil føre til en tidlig identifikation af sygdommene. Imaging nanotoler gør det muligt at visualisere tumorer ved hjælp af ikke-invasive såvel som intraoperative billeddannelsesmetoder.

Integrationen af ​​nanotoler med biologi har ført til udvikling af diagnostiske anordninger, kontrastmidler, analyseværktøjer, fysioterapiapplikationer og lægemiddelleveringsvogne.

Programmet uddyber typerne, egenskaberne, in vivo og in vitro applikationer og potentialerne hos nanotoler som diagnostiske midler eller biomarkører i kræftbilleddannelse, neurofysiologiske lidelser, okulær billeddannelse og billeddannelse af kardiovaskulær sygdom.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
10 uger
Online
Læs mere på dansk