Filter
Certificate
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søger at modtage din professionelle certificering i dit ønskede karrierevalg sandsynligvis gavne dine chancer for fremtidig beskæftigelse samt åbne døre til nye muligheder inden for dit område. Et certifikat generelt kræver 1-3 års studier.

Hvad er et certifikat i kirurgi? Certifikater i kirurgi kræver generelt, at den studerende være nedsænket i alle aspekter af teori og praksis inden for verden af ​​invasiv medicin. Studerende, der vælger at fortsætte deres uddannelse med en operation certifikat kan blive opfordret til at tage kurser i almindelighed kirurgi bedste praksis, sikkerhedsforanstaltninger og protokol. De, der ønsker at specialisere sig i et bestemt aspekt, plast eller ansigtskirurgi for eksempel kan tage specifikke kurser korreleret til dette område.

Modtagelse af din certificering i praksis for kirurgi ikke kun viser din dedikation til teknik, men fremhæver din skillset som et kirurgisk ekspert.Et certifikat i kirurgi giver dig mulighed for at skille sig ud blandt dine medicinske kolleger.

Omkostningerne ved certifikat naturligvis arbejde i kirurgi vil variere så bredt som specialiteter fra de skoler, du kan se på. Det er bedst at tale med en professionel finansiel støtte ekspert, før du forpligte sig til en eller et andet program.

Bevæbnet med din operation certificering, kan du være berettiget til at ansøge om stillinger på hospitaler, skadestuer, sundhedsklinikker og andre pasningsmuligheder. Som medicinsk videnskab og teknologi fremskridt, er positioner som disse bliver stadig mere konkurrencepræget. Hvis du ønsker at indstille ud på egen hånd, kan du ønsker at starte din egen medicinske virksomhed og være selvstændige. Derudover kan forskningsinstitutter og pædagogiske fundament også søge dig ud som en, der har vist indlysende interesse og præstation på dit område.

Et certifikat i kirurgi bare kunne gøre hele forskellen i landing din drøm karriere.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kirurgisk medicin

E-Learning University of Athens

Formålet med dette e-læringsprogram er at introducere deltagerne inden for nanodiagnostik og nanokirurgi. ... [+]

Anvendelsen af ​​nanoteknologi inden for sundhedsvidenskab har udløst nye og meget lovende anvendelser inden for diagnostik og invasiv terapi af humane sygdomme.

Udviklingen af ​​nye værktøjer med forbedrede billeddannelsesegenskaber vil føre til en tidlig identifikation af sygdommene. Imaging nanotoler gør det muligt at visualisere tumorer ved hjælp af ikke-invasive såvel som intraoperative billeddannelsesmetoder.

Integrationen af ​​nanotoler med biologi har ført til udvikling af diagnostiske anordninger, kontrastmidler, analyseværktøjer, fysioterapiapplikationer og lægemiddelleveringsvogne.

Programmet uddyber typerne, egenskaberne, in vivo og in vitro applikationer og potentialerne hos nanotoler som diagnostiske midler eller biomarkører i kræftbilleddannelse, neurofysiologiske lidelser, okulær billeddannelse og billeddannelse af kardiovaskulær sygdom.... [-]

Grækenland Athen
Kontakt skolen
Engelsk
10 uger
Online
Læs mere på dansk