Filter
Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Certifikat programmer er en glimrende mulighed for studerende længsel at fremme deres uddannelse for at få den karriere, de ønsker. Disse programmer er kortere end uddannelser, og de har tendens til at fokusere på ét aspekt af en disciplin. Efter at tjene et certifikat, de fleste studerende vælger at gå direkte ind i arbejdsstyrken.

Hvad er et certifikat i sundhed? Et certifikat i sundhed forbereder de studerende til en karriere inden sundhedsvidenskab. Eleverne er typisk forventes at tage et væld af videnskab kurser som biologi, kemi, ernæring, og anatomi. Kurser i psykologi og genetik kan også være påkrævet i mere avancerede programmer. Studerende er normalt instrueres bruger undersøgelser, foredrag og andre opgaver. Ved afslutningen af ​​deres studier, skal eleverne være i stand til at forstå grundlæggende kropsfunktioner og sygdomme.

Optjening et certifikat i sundhed kan give de studerende en bred vifte af faglige og personlige fordele.Efter at have afsluttet et program, rapporterer flertallet af de studerende at tjene højere løn og få adgang til flere karrieremuligheder.

Omkostningerne ved at erhverve et certifikat varierer fra sted til sted og fra skole til skole. Program varighed og programmet for konkurrenceevne også påvirke omkostningerne. For mere dybdegående finansielle oplysninger, skal eleverne kontakte deres skole valg direkte.

Der er et væld af karrieremuligheder til rådighed for sundhed studerende. De fleste arbejde på sundhedsområdet som undervisere, undervisning fremtidige generationer af sygeplejersker, forskere og forskere. Et lille mindretal vælger at forblive i et akademisk miljø, udfører eksperimenter og forskning for at fremme deres forståelse af den menneskelige krop og dens processer. Andre sundhedsmæssige forskere arbejder som konsulenter, der hjælper offentlige myndigheder og private institutioner med offentlig sundhed.

Hvis du ønsker at tjene et certifikat på dette område, kan du overveje at tjene dit certifikat online. Online-programmer er et godt alternativ for studerende, der ønsker en mere utraditionel læringsmiljø med mere fleksibilitet. For mere information, kan du søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Klinisk forskning er den hurtigst voksende disciplin i den spirende medicinske enhed og medicinalindustrien. At holde trit med det stadigt voksende kendskab til viden og ... [+]

.

Klinisk forskning er den hurtigst voksende disciplin i den spirende medicinske enhed og medicinalindustrien. At holde trit med det stadigt voksende kendskab til viden og nye reguleringsprocedurer frembragt af fremskridt i klinisk forskning er afgørende for karriere succes.

Formålet med Nondegree-programmet er at give en dybdegående forståelse af de videnskabelige grundlag for menneskelig forskning.

Læreplanen giver en dybtgående forståelse af centrale, grundlæggende elementer i klinisk forskning, herunder:

Klinisk forsøgsdesign og adfærdKliniske forskningsforskrifterGod klinisk praksis inden for forskningKritisk evaluering af den medicinske, forskningslitteraturHvem kan drage fordel af dette program?... [-]
USA Boston
September 2019
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Saint Xavier University Online

Saint Xavier University's Clinical Leadership Certificate Program er designet til registrerede sygeplejersker, der allerede har en kandidatgrad i en anden sygepleje speci ... [+]

Klinisk Lederskab (CL) Post-Master's Certificate Program er designet til registrerede sygeplejersker, der allerede har en kandidatgrad i en anden sygepleje specialisering og ønsker at blive berettiget til at tage klinisk sygeplejerske Leader certificering eksamen. CNL-certificering tilbydes af Kommissionen om sygeplejerskecertificering (CNC), en arm fra American Association of Nursing Colleges (AACN) og den anerkendte standard for klinisk sygepleje viden.

For at ansøge om CL-certifikatprogrammet skal de studerende have en kandidatuddannelse i sygepleje.

[-]
USA Chicago
September 2019
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University Of Maryland Baltimore

Denne unikke 12-kredit Online Graduate Certificate i Integrative Health and Wellness-program er helt online og kan hjælpe med at fremme din karriere i integreret sundhed ... [+]

Denne unikke 12-credit graduate certifikat program er helt online og kan hjælpe med at fremme din karriere i integreret sundhed og wellness.

Integrativ sundhed er en global industri på 40 milliarder dollar, og den er ved at forme fremtiden for sundhedsvæsenet. For at være en del af denne bevægelse har sundhedsplejersker brug for en hurtig, målrettet Pathway til viden og færdigheder, som vil hjælpe dem med at trives. Designet specielt for travle fagfolk, der søger at udvikle flydende integrativ sundhed og en holistisk tilgang til deres kliniske praksis, læres vores bevisbaserede Integrative Health and Wellness online certifikatprogram af eksperter og klinikere på området. Gennem videnskabelig undersøgelse og erfaringsmæssig læring lærer du praktiske helbredelsesværktøjer, der giver dine kunder mulighed for straks at opleve fordelene ved integrativ sundhed.... [-]

USA Baltimore
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Angelo State University College of Business

Vores 12 kredit-time Healthcare Management Certificate er designet til fagfolk, der søger at fremme i sundhedssektoren. Certifikatet fokuserer på at udvide viden om spørg ... [+]

Om

Vores 12 kredit-timers sundhedsadministrationscertifikat er designet til fagfolk, der søger at gå videre i sundhedsområdet. Certifikatet fokuserer på at udvide viden om spørgsmål vedrørende etik, sundhedsfinansiering, operationer og kommunikation på sundhedsområdet. Udvid dine karrieremuligheder, mens du lærer at forbedre praksis og procedurer i sundhedsindustrien fra sundhedseksperter.

Certifikatprogram

Healthcare Management Certificate

Karriere

Dette certifikat er et glimrende supplement til resuméet af enhver, der er interesseret i en ledelsesrolle i sundhedsbranchen, herunder hospitalchef, medicinsk facilitet CFO, lægemiddelproduktleder, sundhedsinformatikleder, lægeuddannelsesleder eller kontakt med lægeforbindelser.... [-]

USA San Angelo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Trinity College Dublin Online Education

Formålet med Postgraduate Certificate i Demens er at lette de studerende til at udvikle en omfattende akademisk og evidensbaseret tilgang til deres praksis, til kritisk a ... [+]

Formålet med Postgraduate Certificate i Demens er at lette de studerende til at udvikle en omfattende akademisk og evidensbaseret tilgang til deres praksis, til kritisk at udforske og levering kritik demens pleje service. Designet er sådan, at det vil fremme samarbejdet mellem discipliner sygepleje, medicin, ergoterapi, socialt arbejde og andre fagfolk, der arbejder med personer, der lever med demens og deres familier / betydelige andre.

Kandidater fra dette kursus, i at anvende deres læring, vil blive i stand til at fremme og udvikle ekspertise i demensomsorg i deres praksis indstilling dermed sikre, at mennesker med demens leve et værdigt og meningsfuldt liv.

Struktur og levering ... [-]
Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Washburn University

Magnetisk resonans (MR) eller magnetisk resonansbilleddannelse (MR) er en procedure, der anvender pulser af radiobølgeenergi sammen med et magnetfelt for at vise et beste ... [+]

Magnetisk resonans (MR) eller magnetisk resonansbilleddannelse (MR) er en procedure, der anvender pulser af radiobølgeenergi sammen med et magnetfelt for at vise et bestemt kropsområde. Struktur og funktion af kroppen fremlægges derefter som tværsnit anatomi billeder. MR har større blødt vævskontrast end CT, hvorved der skabes detaljerede billeder.

Teknologer ansat i magnetisk resonans billeddannelse kan arbejde på hospitaler, billedcentre. Ifølge Handbook for erhvervsmæssig Outlook vil teknologier med certificering i mere end et diagnostisk billedområde som MR blive mere omsættelige.

Adgangskrav

Adgang til MR-programmet følger ARRT's retningslinjer for post-primær certificering . En ansøger kan i øjeblikket indskrives i et anvendeligt billeddannelsesuddannelsesprogram, såsom radiologi. Ansøgeren skal dog have opnået registreringsstatus via ARRT i det relevante område inden starten af ​​MR-programmet (midten af ​​august). En anden vej for optagelse er at holde en nuværende registrering i radiografi, strålebehandling, sonografi eller nuklearmedicin. Sonografi registrering kan være enten ARRT eller ARDMS. Registrering af nuklearmedicin kan afholdes med enten ARRT eller NMTCB.... [-]

USA Topeka
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Et 8-kursus, online-certifikat (25 point) forbereder eleverne til at føre en effektiv udvikling, implementering og evaluering af tobakskontrol i hele verden. ... [+]

Certifikatet i Global Tobacco Control er et fuldt online deltidsuddannelsesprogram, der tilbydes af Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Tobaksbrug er verdens første forebyggende dødsårsag, og det forventes at dræbe en milliard mennesker i det 21. århundrede, medmindre der gennemføres effektive tobaksbekæmpelsesforanstaltninger. For at reducere og i sidste ende afslutte den globale byrde for tobaksforårsaget død og sygdom, skal forskere og folkesundhedspersonale udstyres med de nødvendige tekniske færdigheder til at understøtte effektiv politikudvikling og -implementering.

Det overordnede mål med certifikatprogrammet i Global Tobacco Control er at formidle uddannelse til forskere og folkesundhedspersonale, der udnytter dem med de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at udvikle og effektivt kommunikere de beviser, der er nødvendige for at understøtte den effektive udvikling af tobakskontrolpolitikken og implementering.... [-]

USA USA Online
September 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
College of Marin

Disse kurser giver erhvervsmæssig uddannelse for mænd og kvinder, der ønsker at forfølge kursusaktiviteter i brand teknologi. ... [+]

Disse kurser giver erhvervsmæssig uddannelse for mænd og kvinder, der ønsker at forfølge kursusaktiviteter i brand teknologi.

Færdigheder certifikater Færdigheder Certifikater er en anerkendelse af, at den studerende har opnået et bestemt sæt af kompetencer inden en erhvervsmæssig program. Færdigheder Certifikater kan være en del af en "stige" af færdigheder, der begynder med job indrejse færdigheder og fører til en fuld Certificate of Achievement program eller kan udgøre en færdighed sæt, der gør det muligt for en studerende til at opgradere eller forhånd på en eksisterende karriere.

Færdigheder Certifikater kræver mindre end 18 enheder, og er kortere varighed end Certificate of Achievement.... [-]

USA Kentfield Novato
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online

Få et skridt tættere på at blive bestyrelsen certificeret i hæmatologi med online post-Baccalaureate certifikat i hæmatologi for medicinsk laboratorie videnskab fra Georg ... [+]

Få et skridt tættere på at blive bestyrelsen certificeret i hæmatologi med online post-Baccalaureate certifikat i hæmatologi for medicinsk laboratorie videnskab fra George Washington University (GW). Dette hæmatologi certifikat giver dig spændende metoder til prøveindsamling og blodrelateret sygdomsdetektion, der er nødvendig for at hjælpe med patientdiagnose. Dette certifikat er ideelt for dem, der allerede har afsluttet deres bachelorgrad, og ønsker at komme ind på laboratorieområdet uden at afslutte en anden bachelorgrad.

På GW har vi designet vores hæmatologi certifikat program for at forberede dig med de praktiske kliniske færdigheder og erfaring du skal sidde for ASCP Board Certification Exam.... [-]

USA Washington
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Målet med den kinesiske medicinfilosofi er at introducere begreber og filosofier af traditionel kinesisk medicin. Dette online selvforbedringsforløb er gratis. ... [+]

Formål

Målet med den kinesiske medicinfilosofi er at introducere begreber og filosofier af traditionel kinesisk medicin.

Oversigt over kurset

Denne selvforbedringskursus er et af de mest populære korte kurser i institutionen. Den består af kurser i akupunkturteori og filosofi. Programmet er fuldt online og i dit eget tempo, og kurserne er tilpasset for at maksimere din læringsevne.

[-]
USA Houston
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 måneder
Online
Læs mere på dansk
Michigan School of Professional Psychology

Den Certificate i Applied Behavior Analysis (ABA) giver de studerende med præparatet til at blive en bestyrelse certificeret Behavior Analyst (BCBA). ... [+]

Den Certifikat i Anvendt Behavior Analysis (ABA) giver de studerende forberedelse til at blive en Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs er nødvendig for at arbejde med personer med autisme, andre udviklingsforstyrrelser, traumatiske hjerneskader (TBIs), og forskellige adfærdsmæssige udfordringer i ambulatorier, hospitaler, skoler og boligområder indstillinger behandling i hele USA og internationalt.

MiSPP tilbyder et certifikat program i ABA, der forbereder eleverne til at sidde i den internationale undersøgelse for at blive BCBAs. MiSPP s ABA certifikat program kombinerer 18 kredit timers kurser godkendt af Behavior Analysis Certification Board (BACB) og en 1000-timers practicum oplevelse. Studerende kan fuldføre ABA certifikat i 18 måneder (5 semestre) tage et kursus per semester sammen med fire semestre af practicum oplevelse.... [-]

USA Farmington Hills
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Velegnet til alle sundhedsprofessionelle med interesse eller engagement i at levere uddannelse, hovedformålene med dette program er at give dig en forståelse af princippe ... [+]

Velegnet til alle sundhedsprofessionelle med interesse eller engagement i at levere uddannelse, hovedformålene med dette program er at give dig:

en forståelse af principperne for voksenuddannelse, og hvordan de kan anvendes til tværfaglig sundhedspleje simulationstræning en forståelse af evolution, sort og betydningen af ​​menneskelige faktorer i sundhedssektoren praksis ved at holde en engelsk kvalifikationer til det rigtige niveau ved at tage og med held færdiggøre en af ​​vores engelskkurser for internationale studerende Engelsk til IELTS 7,0 (med et minimum på 6,5 i hver komponent). [-]
Det Forenede Kongerige Birmingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Tufts University - School of Engineering

Certifikatet inden for biomedicinsk teknologi behandler dette behov gennem et højt tværfagligt studieforløb, der giver eleverne mulighed for at fokusere på biomedicinsk i ... [+]

Den blomstrende biomedicinske industri kræver kvalificerede fagfolk, hvis ekspertise kan krydse traditionelle grænser for videnskab og teknik. Virksomheder søger elektriske ingeniører, der forstår de medicinske anvendelser af diagnostisk billedbehandling instrumentering, bioteknologi fagfolk med træning i vævsteknologi til at udvikle vævsimplantater og mekaniske ingeniører, der er velkendte i biomaterialer til at designe kunstige led.

Certifikatet inden for biomedicinsk teknologi tager højde for dette behov gennem et højt tværfagligt studieforløb, der giver eleverne mulighed for at fokusere på biomedicinsk instrumentering, biomedicinsk optik, biomaterialer / bioteknologi og vævsteknik eller andre beslægtede studieområder. Kurser undervises af fakultetet i teknik samt erfarne kliniske fagfolk fra Tufts 'verdenskendte sundhedsvidenskabelige skoler.... [-]

USA Medford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Essex Online

Den Postgraduate Certificate i infektionskontrol Kurset giver en introduktion til en forståelse af verden mikrobiologi. Forebyggelse og bekæmpelse af infektioner er forts ... [+]

PG Cert Infection Control

Den Postgraduate Certificate i infektionskontrol Kurset giver en introduktion til en forståelse af verden mikrobiologi. Forebyggelse og bekæmpelse af infektioner er fortsat en hovedprioritet for sundhedspersonale, der arbejder i både sygehuse og det omgivende samfund. Kurset har til formål at udstyre sygeplejersker og andre sundhedspersoner, der med de nødvendige færdigheder til at lede bedste praksis på dette område, herunder en forståelse af verden mikrobiologi og de ledelsesstrategier anvendelige til patientpleje og forebyggelse af yderligere spredning af en smitsom sygdom.

Hvorfor studere dette emne?

Efterspørgslen efter infektionskontrol kurser er steget i de senere år på grund af super-bug og smitsomme sygdom udbrud som ebola, svineinfluenza og SMRA understreger behovet for en mere effektiv bekæmpelse af infektioner. Den grundlæggende forudsætning for dette kursus er, at forebyggelse er bedre end helbredelse, og det er denne mentalitet, som forhåbentlig vil gøre udbrud en saga blot.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online Colchester
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Certifikatet i Ergoterapi er åben for personer med bachelor-, kandidat- eller doktorgrad i ergoterapi og tilbyder to koncentrationer: Advanced Professional Study og Hand ... [+]

Certifikatet i Ergoterapi er åben for personer med bachelor-, kandidat- eller doktorgrad i ergoterapi og tilbyder to koncentrationer: Advanced Professional Study og Hand and Upper Extremity Rehabilitation. Koncentrationen i Advanced Professional Study er af særlig interesse for ergoterapeuter, der er interesserede i at udvide deres karriere, fakultetpædagoger, administratorer, kliniske specialister og vejledere og erfarne fagfolk, der er ivrige efter at styrke deres ekspertise. Koncentrationen i hånd- og øvre ekstremitetsrehabilitering er beregnet til at praktisere ergoterapeuter, der gerne vil bruge kurser til at få viden om ergoterapi-specialiteten i hånd- og øvre ekstremterapi.... [-]

USA Medford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk