Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien tilbyder bachelorer programmer.

Master

Certifikat programmer er uddannelsesmæssige enheder af undersøgelsen, der hjælper eleverne til at få viden og erfaring under oplæring af kvalificerede personer. Nogle studerende tager disse programmer for at få de nødvendige færdigheder til at fremme inden for deres erhverv.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Universiteter for bachelorgrad i Spanien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Spanien her.

Læs mere

Specialisering Certifikat I Klinisk Tb Ledelse

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Fuldtid October 2018 Spanien Spain Online

Specialiseringen i klinisk TB Management giver eleverne tilstrækkelig videnskabelig og klinisk viden til at gennemføre de bedste kliniske løsninger i lav-, mellem- og højindkomstlande. [+]

De sidste par dage til at tilmelde dig!

Gennem denne specialisering vil den studerende blive opdateret om nylige opdagelser omkring naturhistorien for tuberkulose, herunder nye værktøjer til diagnose, forebyggelse og behandling. Det Specialisering i klinisk TB-ledelse Giver eleverne tilstrækkelig videnskabelig og klinisk viden til at gennemføre de bedste kliniske løsninger i lav-, mellem- og højindkomstlande.

Studerende kan forstå den naturlige udvikling af Mycobacterium tuberculosis; Forholdet mellem immunologiske, radiologiske og histopatologiske aspekter Og den bedste metode, der skal implementeres i diagnosticering og behandling af sygdommen, selv hos patienter, der lider af hiv og multidrugresistens.... [-]


Specialisering Certifikat I Håndtering Af Hud Forsømte Tropiske Sygdomme

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Fuldtid October 2018 Spanien Spain Online

Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i samarbejde med Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har udviklet programmet for behandling af hudforsinkede tropesygdomme. [+]

De sidste par dage til at tilmelde dig!

Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i samarbejde med Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har udviklet programmet for behandling af hudforsinkede tropesygdomme.

Studerende vil have opdateringsoplysninger om epidemiologi og overvågning, naturhistorie, diagnosticerings- og behandlingsstrategier for Cutaneous Leishmaniasis (CL), Leprosy (L), Buruli Ulcer (BU) og Yaws (Y).

Kontrol sygdomsaspekter vil også blive behandlet i overensstemmelse med WHO's regionale eller globale rammer for bekæmpelse af de fire sygdomme. Studerende vil analysere og diskutere strategier til gennemførelse af kontrolaktiviteter.

De vil blive uddannet til at opdage sygdommene og vælge de bedste tilgængelige behandlingsstrategier ved at løse flere kliniske tilfælde, baseret på det virkelige kliniske liv i endemiske områder, således at de får en stærk base for profylakse, diagnose og behandling. De opnåede oplysninger vil være nyttige til deres daglige praksis.... [-]