Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Certifikat programmer er en glimrende mulighed for studerende længsel at fremme deres uddannelse for at få den karriere, de ønsker. Disse programmer er kortere end uddannelser, og de har tendens til at fokusere på ét aspekt af en disciplin. Efter at tjene et certifikat, de fleste studerende vælger at gå direkte ind i arbejdsstyrken.

Hvad er et certifikat i sundhed? Et certifikat i sundhed forbereder de studerende til en karriere inden sundhedsvidenskab. Eleverne er typisk forventes at tage et væld af videnskab kurser som biologi, kemi, ernæring, og anatomi. Kurser i psykologi og genetik kan også være påkrævet i mere avancerede programmer. Studerende er normalt instrueres bruger undersøgelser, foredrag og andre opgaver. Ved afslutningen af ​​deres studier, skal eleverne være i stand til at forstå grundlæggende kropsfunktioner og sygdomme.

Optjening et certifikat i sundhed kan give de studerende en bred vifte af faglige og personlige fordele.Efter at have afsluttet et program, rapporterer flertallet af de studerende at tjene højere løn og få adgang til flere karrieremuligheder.

Omkostningerne ved at erhverve et certifikat varierer fra sted til sted og fra skole til skole. Program varighed og programmet for konkurrenceevne også påvirke omkostningerne. For mere dybdegående finansielle oplysninger, skal eleverne kontakte deres skole valg direkte.

Der er et væld af karrieremuligheder til rådighed for sundhed studerende. De fleste arbejde på sundhedsområdet som undervisere, undervisning fremtidige generationer af sygeplejersker, forskere og forskere. Et lille mindretal vælger at forblive i et akademisk miljø, udfører eksperimenter og forskning for at fremme deres forståelse af den menneskelige krop og dens processer. Andre sundhedsmæssige forskere arbejder som konsulenter, der hjælper offentlige myndigheder og private institutioner med offentlig sundhed.

Hvis du ønsker at tjene et certifikat på dette område, kan du overveje at tjene dit certifikat online. Online-programmer er et godt alternativ for studerende, der ønsker en mere utraditionel læringsmiljø med mere fleksibilitet. For mere information, kan du søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Applied Behavior Analysis Certificate Program

University of New Brunswick College of Extended Learning
Online på universitet Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 250 - 1000 timer Canada Fredericton + 2 mere

Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere. [+]

Praktisk ansøgning. Real-time uddannelse.

Certifikatprogrammet for anvendt adfærdsanalyse (ABA) vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adfærdsanalytikere.

Gennem programmet vil eleverne lære grundlaget for adfærdsanalyse, som hvordan folk lærer og lærer adfærd og færdigheder. Studerende vil også få færdigheder i anvendelsen af ​​adfærdsanalyse, såsom at bestemme, hvorfor nogen engagerer sig i uhensigtsmæssig adfærd, hvordan man opretter en adfærdsinterventionsplan, og hvordan man løbende styrer adfærdsændringsprogrammer på etiske måder.

Studerende kan anvende disse evidensbaserede færdigheder på forskellige måder og indstillinger, såsom:... [-]


Online Graduate Certificate Program i klinisk forskning

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Online Deltid 1 - 2 år September 2019 USA Boston

Klinisk forskning er den hurtigst voksende disciplin i den spirende medicinske enhed og medicinalindustrien. At holde trit med det stadigt voksende kendskab til viden og nye reguleringsprocedurer frembragt af fremskridt i klinisk forskning er afgørende for karriere succes. [+]

Klinisk forskning er den hurtigst voksende disciplin i den spirende medicinske enhed og medicinalindustrien. At holde trit med det stadigt voksende kendskab til viden og nye reguleringsprocedurer frembragt af fremskridt i klinisk forskning er afgørende for karriere succes.

Formålet med Nondegree-programmet er at give en dybdegående forståelse af de videnskabelige grundlag for menneskelig forskning.

Læreplanen giver en dybtgående forståelse af centrale, grundlæggende elementer i klinisk forskning, herunder:

Klinisk forsøgsdesign og adfærdKliniske forskningsforskrifterGod klinisk praksis inden for forskningKritisk evaluering af den medicinske, forskningslitteraturHvem kan drage fordel af dette program?... [-]

Certificering i massage terapi

National University of Health Sciences
på universitet Deltid 1 år January 2019 USA Lombard Saint Petersburg + 1 mere

Massageprogrammerne på National University giver grundig træning på alle områder, der er nødvendige for at praktisere med succes som professionel massage terapeut. Vores karakteristiske pensum giver dig en solid grundforbindelse i anatomi og fysiologi, omfatter undersøgelse af massage teori og historie, og tilbyder omfattende træning i klinisk massage samt forretningspraksis og etik. Du vil være forberedt på øjeblikkeligt arbejde i enhver sundhedspleje eller til selvstændig beskæftigelse. [+]

Programoversigt

Massageprogrammerne på National University giver grundig træning på alle områder, der er nødvendige for at praktisere med succes som professionel massage terapeut. Vores karakteristiske pensum giver dig en solid grundforbindelse i anatomi og fysiologi, omfatter undersøgelse af massage teori og historie, og tilbyder omfattende træning i klinisk massage samt forretningspraksis og etik. Du vil være forberedt på øjeblikkeligt arbejde i enhver sundhedspleje eller til selvstændig beskæftigelse.

Curriculum

Du kan optjene din certificering i massage terapi i 3 trimester eller bare et år med praktiske aftenklasser. Eller hvis du har tjent dine generelle uddannelseskrav mod en toårig grad på et andet kollegium, kan du tjene en Associate of Applied Science Degree i Massage Therapy ved at gennemføre vores program.... [-]


Graduate Certificate i Global Tobacco Control

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 1 år September 2019 USA USA Online

Et 8-kursus, online-certifikat (25 point) forbereder eleverne til at føre en effektiv udvikling, implementering og evaluering af tobakskontrol i hele verden. [+]

Certifikatet i Global Tobacco Control er et fuldt online deltidsuddannelsesprogram, der tilbydes af Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Tobaksbrug er verdens første forebyggende dødsårsag, og det forventes at dræbe en milliard mennesker i det 21. århundrede, medmindre der gennemføres effektive tobaksbekæmpelsesforanstaltninger. For at reducere og i sidste ende afslutte den globale byrde for tobaksforårsaget død og sygdom, skal forskere og folkesundhedspersonale udstyres med de nødvendige tekniske færdigheder til at understøtte effektiv politikudvikling og -implementering.

Det overordnede mål med certifikatprogrammet i Global Tobacco Control er at formidle uddannelse til forskere og folkesundhedspersonale, der udnytter dem med de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at udvikle og effektivt kommunikere de beviser, der er nødvendige for at understøtte den effektive udvikling af tobakskontrolpolitikken og implementering.... [-]


Avanceret certifikat i Healthcare Management

Touro Graduate School of Business
på universitet Deltid September 2019 USA New York

Vores avancerede certifikat inden for sundhedsstyring dækker sundhedstendens ledelsestendenser og spørgsmål, etik, økonomistyring og informatik. [+]

En avanceret grad i sundhedsstyring vil give dig et fundament i sundhedsvæsenets arbejde.

Vores avancerede certifikat inden for sundhedsstyring dækker sundhedstendens ledelsestendenser og spørgsmål, etik, økonomistyring og informatik.

Certifikatet er ideelt for universitetsstuderende søger at fremme deres karriere inden for sundhedspleje ledelse, og erhvervslivet og medicinske fagfolk søger at øge deres salgbarhed.

Studieforløb

Vores 15-kredit-program giver en introduktion til centrale sundhedsstyringsdiscipliner, og udføres normalt inden for et år. Du vil tage de følgende fem kandidatuddannelser.

MBAN 670 Healthcare Management: Sprog, Tendenser,MBAN 672 lovMBAN 673 Healthcare Financial Management (3 point)MBAN 676 Strategisk brug af sundhedsinformatik (3 point)MBAN 697 Health Care Management Internship (3 point)... [-]

Færdigheder certifikat i brand teknologi

College of Marin
på universitet Fuldtid September 2019 USA Kentfield Novato

Disse kurser giver erhvervsmæssig uddannelse for mænd og kvinder, der ønsker at forfølge kursusaktiviteter i brand teknologi. [+]

Disse kurser giver erhvervsmæssig uddannelse for mænd og kvinder, der ønsker at forfølge kursusaktiviteter i brand teknologi.

Færdigheder certifikater Færdigheder Certifikater er en anerkendelse af, at den studerende har opnået et bestemt sæt af kompetencer inden en erhvervsmæssig program. Færdigheder Certifikater kan være en del af en "stige" af færdigheder, der begynder med job indrejse færdigheder og fører til en fuld Certificate of Achievement program eller kan udgøre en færdighed sæt, der gør det muligt for en studerende til at opgradere eller forhånd på en eksisterende karriere.

Færdigheder Certifikater kræver mindre end 18 enheder, og er kortere varighed end Certificate of Achievement.... [-]


New Zealand certifikat i apotekstekniker (niveau 5)

NZMA
på universitet Fuldtid 60 uger July 2019 New Zealand Manukau Auckland Hamilton Christchurch + 3 mere

Denne kvalifikation forbereder kandidater til at starte en karriere i apoteket. Kurset omfatter klasseværelse og praktisk læring, med omfattende arbejdsplads i apotekindustrien. [+]

Dette 60-ugers program tilbydes på NZMA 's Auckland North Shore, Auckland Symonds St, Hamilton og Christchurch campus.

Hvad skal jeg lære?

Denne kvalifikation forbereder kandidater til at starte en karriere i apoteket. Kurset omfatter klasseværelse og praktisk læring, med omfattende arbejdsplads i apotekindustrien. Der er seks moduler med 400 timers erhvervserfaring integreret i programmet. Ud over erhvervserfaringen er eleverne berettiget til en seks ugers praktik arrangeret af fakultetet.

Program indhold indeholder:

• Apotekslovgivning

• Dispenseringsprocesser

• Apotekets sundhed og lægemidler til lægemidler

• Avancerede dispenseringsteknikker... [-]


Certificate in Biomedical Engineering

Tufts University - School of Engineering
på universitet Fuldtid Deltid August 2019 USA Medford

Certifikatet inden for biomedicinsk teknologi behandler dette behov gennem et højt tværfagligt studieforløb, der giver eleverne mulighed for at fokusere på biomedicinsk instrumentering, biomedicinsk optik, biomaterialer / bioteknologi og vævsteknik eller andre beslægtede studieområder. [+]

Den blomstrende biomedicinske industri kræver kvalificerede fagfolk, hvis ekspertise kan krydse traditionelle grænser for videnskab og teknik. Virksomheder søger elektriske ingeniører, der forstår de medicinske anvendelser af diagnostisk billedbehandling instrumentering, bioteknologi fagfolk med træning i vævsteknologi til at udvikle vævsimplantater og mekaniske ingeniører, der er velkendte i biomaterialer til at designe kunstige led.

Certifikatet inden for biomedicinsk teknologi behandler dette behov gennem et højt tværfagligt studieforløb, der giver eleverne mulighed for at fokusere på biomedicinsk instrumentering, biomedicinsk optik, biomaterialer / bioteknologi og vævsteknik eller andre beslægtede studieområder. Kurser undervises af fakultet inden for ingeniører såvel som erfarne kliniske fagfolk fra Tufts 'verdenskendte sundhedsvidenskabelige skoler.... [-]


Certifikat i Medical Office Management

American Heritage College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Orange Garden Grove Long Beach Oceanside + 2 mere

Studerende vil få viden på alle områder, der er nødvendige for medicinsk kontorstyring, herunder terminologi, journalhåndtering, etiske spørgsmål og meget mere. Studerende indskrevet i dette kursus vil få kendskab til medicinsk terminologi og forstå medicinens sprog som det vedrører de primære legemsystemer. [+]

Medical Office Management

Studerende vil få viden på alle områder, der er nødvendige for medicinsk kontorstyring, herunder terminologi, journalhåndtering, etiske spørgsmål og meget mere.

Studerende indskrevet i dette kursus vil få kendskab til medicinsk terminologi og forstå medicinens sprog som det vedrører de primære legemsystemer. Principper og procedurer anvendt i Records Management herunder papir og EMR (Electronic Medical Record) og EHR (Electronic Health Record) vil blive diskuteret ud over praktisk applikationer. Juridiske og etiske problemer i sundhedsvæsenet vil blive dækket, herunder HIPAA Compliance og Privacy Regler, Svig og Misbrug. Begreber vedrørende effektiv kommunikation vil blive inkluderet, samt hvordan man skærmer og overfører indgående opkald og håndterer klageopkald.... [-]


Avanceret certifikat i diagnostisk medicinsk sonografi

Washburn University
Online Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 12 måneder August 2019 USA Topeka + 1 mere

Sonografi kan bruges til at undersøge mange dele af kroppen, såsom maven, brysterne, kvinders reproduktive system, prostata, hjerte og blodkar. Sonografi bruges i stigende grad til påvisning og behandling af hjertesygdomme, hjerteanfald og vaskulær sygdom, der kan føre til slagtilfælde. [+]

Hvad er DMS?

Sonografi kan bruges til at undersøge mange dele af kroppen, såsom maven, brysterne, kvinders reproduktive system, prostata, hjerte og blodkar. Sonografi bruges i stigende grad til påvisning og behandling af hjertesygdomme, hjerteanfald og vaskulær sygdom, der kan føre til slagtilfælde.

Society of Diagnostic Medical Sonography (SDMS) definerer sonografi som en diagnostisk medicinsk procedure, der bruger højfrekvente lydbølger (ultralyd) til at producere dynamiske visuelle billeder af organer, væv eller blodgennemstrømning inde i kroppen. Denne type procedure kaldes ofte som et sonogram eller ultralydsscanning.

Hvorfor vælge Washburn University Diagnostic Medical Sonography Program?Alt didaktik kursus arbejde er afsluttet i et Distance Learning (on-line) formatVores program er leveret i et fjernundervisning (on-line) format i over 11 årStuderende er berettiget til at sidde for ARDMS eller CCICertificeringseksamen ved eksamenKlinisk uddannelse kan normalt arrangeres tæt på eleverne hjemmeStuderende arbejder tæt sammen med registrerede ultralyd fakultetWashburn fakultet har over 70 års ultralyd erfaringWashburn University placering giver mulighed for tilknytning til store lægecentre, private lægehuse og klinikker samt mindre samfundssygehuseStuderende har en lang række kliniske oplevelserIfølge den seneste SDMS Lønningsundersøgelse er median løn tal for sonographers $ 66.768Akkreditering... [-]

Graduate certifikat i sundhed informationsteknologi (hit)

Kennesaw State University
Online på universitet Fuldtid June 2019 USA Kennesaw

[+]

. Graduate Certificate in Health Information Technology Alle kurser i Health Information Technology Certificate tilbydes både ansigt til ansigt og online. Program Krav Online Graduate Application - Der er en ikke refunderes $ 60 ansøgningsgebyr. Transkripsioner - Officielle transkripter fra hver kollegium og / eller universitet du har deltaget i. Skal være i en forseglet kuvert fra institutionen eller sendes elektronisk fra institutionen direkte. Genoptag - (Kan uploades til online-ansøgning) [-]

Certificate IV i Aging Support

International Nurse Training
på universitet Fuldtid 18 måneder January 2019 Australien Sydney

Dette kursus afspejler rollen som støttearbejdere, der gennemfører specialiserede opgaver og funktioner i alderen enten i boliger, hjem eller samfundsbaserede miljøer. Arbejdstagere tager ansvar for deres egne output inden for definerede organisationsretningslinjer og vedligeholder kvalitetsservice gennem udvikling, tilrettelæggelse og revision af individualiseret serviceplanlægning og levering. [+]

kursus beskrivelse

Dette kursus afspejler rollen som støttearbejdere, der gennemfører specialiserede opgaver og funktioner i alderen enten i boliger, hjem eller samfundsbaserede miljøer. Arbejdstagere tager ansvar for deres egne output inden for definerede organisationsretningslinjer og vedligeholder kvalitetsservice gennem udvikling, tilrettelæggelse og revision af individualiseret serviceplanlægning og levering.

Arbejdstagere kan blive pålagt at demonstrere lederskab og have begrænset ansvar for organisationen og mængden og kvaliteten af ​​andre produkters output inden for begrænsede parametre.

For at opnå denne kvalifikation skal kandidaten have gennemført mindst 120 timers arbejdsplads som beskrevet i bedømmelseskravene for kompetencerne.... [-]


Certificate of Chinese Medicine Philosophy

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online Fuldtid Deltid 1 - 4 måneder September 2019 USA Houston + 1 mere

Målet med certifikatet for kinesisk medicin filosofi er at introducere begreber og filosofier af traditionel kinesisk medicin. Dette ikke-uddannelsesprogram består af fem moduler inden for akupunkturteori og filosofi. [+]

Formål

Målet med certifikatet for kinesisk medicin filosofi er at introducere begreber og filosofier af traditionel kinesisk medicin.

Oversigt over programmet

Dette ikke-uddannelsesprogram er et af de mest populære korte uddannelser i institutionen. Det består af kurser i akupunkturteori og filosofi. Programmet er fuldt online og i dit eget tempo, og kurserne er tilpasset for at maksimere din læringsevne. I slutningen af 6 måneder vil personer, der gennemfører 100% af alle kurser, få et certifikat for afsluttelse. Udfyld anmodningsinformationsformularen for at få en gratis 7-dages adgang til et af kurserne.

[-]

Certifikat i anvendt adfærdsanalyse (ABA)

Michigan School of Professional Psychology
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 USA Farmington Hills + 1 mere

Den Certificate i Applied Behavior Analysis (ABA) giver de studerende med præparatet til at blive en bestyrelse certificeret Behavior Analyst (BCBA). [+]

Den Certifikat i Anvendt Behavior Analysis (ABA) giver de studerende forberedelse til at blive en Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs er nødvendig for at arbejde med personer med autisme, andre udviklingsforstyrrelser, traumatiske hjerneskader (TBIs), og forskellige adfærdsmæssige udfordringer i ambulatorier, hospitaler, skoler og boligområder indstillinger behandling i hele USA og internationalt.

MiSPP tilbyder et certifikat program i ABA, der forbereder eleverne til at sidde i den internationale undersøgelse for at blive BCBAs. MiSPP s ABA certifikat program kombinerer 18 kredit timers kurser godkendt af Behavior Analysis Certification Board (BACB) og en 1000-timers practicum oplevelse. Studerende kan fuldføre ABA certifikat i 18 måneder (5 semestre) tage et kursus per semester sammen med fire semestre af practicum oplevelse.... [-]


Postgraduate Certificate i smitsomme sygdomme - fjernundervisning

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Online Fuldtid Deltid October 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kursus giver en bred forståelse af smitsomme sygdomme og er særlig relevant for professionelle sundhedspersonale som læger eller laboratoriepersonale. Du vil [+]

PG certifikat i smitsomme sygdomme (fjernundervisning) Dette kursus giver en bred forståelse af smitsomme sygdomme og er særlig relevant for professionelle sundhedspersonale som læger eller laboratoriepersonale. Du vil udvikle strategier til kontrol og behandling af infektionssygdomme, erhverve ny viden og opdatere din nuværende ekspertise.

Mål og mål Dette kursus tager sigte på at udvikle:

En omfattende forståelse af den rolle, som infektiøse agenser og værter har i biologi, på resultatet af infektionbrugen af ​​denne viden kombineret med epidemiologiske og folkesundhedsmæssige tilgange udvikler rationelle strategier til bekæmpelse og behandling af infektion

Kursusstruktur Kurset består af 4 obligatoriske moduler:... [-]