40 Certifikat Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024

Certifikat Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Deltid

    8 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne 100% online og deltid PG Cert Public Health gør det muligt for dig at forbedre din praksis inden for folkesundhed og samtidig hjælpe dig med at udvikle nøglefærdigheder, der er nødvendige for at opnå flere ledende roller på området. På dette online korte kursus vil du undersøge de folkesundhedsudfordringer, der står over for befolkningen globalt og udforske nutidige modeller og strategier til at designe effektive sundhedsfremmende aktiviteter. Denne PG Cert Public Health er en fantastisk enkeltstående kvalifikation, og den kan også bruges som et springbræt mod PG Dip eller fuld kandidatgrad.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ardens niveau 4 CertHE Health and Care Management-kursus er udviklet med input fra seniorledere inden for NHS, Skills for Care og Skills for Health for at sikre, at du får den mest professionelle tilgang, der kræves for at få din karriere startet i sektoren. Ved at bruge en moderne og online-fokuseret tilgang bliver vores kursus løbende opdateret for at imødekomme alle sektorens behov. Det betyder, at du får de lederevner, der kræves i alle sundheds- og omsorgsudfordringer.

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Arbejder du inden for sundheds- og socialområdet, bruger du selv ydelser eller gerne vil læse mere om, hvordan vi støtter voksne i vores omsorgssystem, er dette certifikat noget for dig. Det giver et autoritativt overblik over den aktuelle kontekst af sundheds- og socialpleje for voksne i alle aldre, ved at bruge casestudier fra det virkelige liv til at udforske en bred vifte af interessante spørgsmål og debatter.

    • Holborn, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udvikle en teknisk forståelse af sundhedssystemets ydeevne og reaktioner, specifikt gennem linsen i COVID-19-pandemien. Dette analyserende sundhedssystemer: Lektioner fra COVID-19 online certifikatkursus er certificeret af Det Forenede Kongeriges CPD-certificeringstjeneste og kan være gældende for personer, der er medlemmer af eller er tilknyttet, UK-baserede professionelle organer. Kurset har anslået 50 timers læring.

    • Online

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program er designet til at gøre det muligt for personer med personlig, akademisk eller faglig interesse i global sundhed at studere en række relaterede emner og deltage kolleger og medstuderende i et globalt samfund.

    • Cardiff, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Guildford, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Vi lærer dig, hvordan du udvikler en kreativ og innovativ tilgang til din uddannelse for sundhedsprofessionelle, og hvordan du anvender teori i praksis. Du vil udforske kompleksiteten i forbindelse med professionel vurdering og evaluering af medicinsk personale. Du vil identificere personlige mål og udvikle en læringsplan for at forbedre dine undervisningsevner.

    • Chatham, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ardens Level 4 CertHE Health and Care Management-kursus er blevet udviklet med input fra seniorledere inden for NHS, Skills for Care og Skills for Health for at sikre, at du får den mest professionelle tilgang, der kræves for at få din karriere i gang i sektoren.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den varierede pensum giver dig mulighed for at vælge en bred vifte af viden eller for at koncentrere sig om specialiserede områder.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Reading, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Dette kursus bygger på den viden og færdigheder, der læres under certifikatprogrammet, og giver avanceret forberedelse til dem, der ønsker at forfølge plejeadministration og administrative stillinger i sundhedsvæsenet.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Den Social-og sundhedsområdet BTEC HNC er designet til at give en specialist uddannelsesprogram, med en stærk arbejdsrelateret vægt. Kurset har en stærk vægt på at udvikle praktiske færdigheder og den viden, der er afgørende for at arbejde i plejesektoren.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    The Graduate Diploma in Professional og Klinisk Veterinær Sygepleje er et post-kvalifikation pris for faglig udvikling og består af en kombination

    • London, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    24 uger

    På campus

    Engelsk

    Skønhedsterapeuter, der udfører IPL- eller laserbehandlinger, skal have en niveau 4-kvalifikation i disse specialbehandlinger for at overholde gældende regler (mens disse kvalifikationer også anerkendes af forsikringsselskaber). Dette kursus bygger på din eksisterende viden og forståelse af terapifærdigheder og hjælper dig med at udvikle et forbedret repertoire af tekniske færdigheder.

    • Marylebone, Det Forenede Kongerige

    Engelsk

    Hvis du leder efter oplysninger om at gennemføre et hypnoterapicertifikat eller diplomkursus, er du på det rigtige sted. Dette er det eneste korte hypnoterapikursus, der er godkendt af British Psychological Society for CPD. Certifikatet i bevisbaseret hypnose kan tages enten som en selvstændig træning eller som den første del (trin 1) af eksamensbeviset i kognitiv adfærdshypnoterapi (vores komplette praktiserende eksamensuddannelse.)