HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Durham

Et certifikat, som er et pædagogisk program, der tilbydes af mange gymnasier og universiteter, kan hjælpe studerende får større færdigheder og erfaring i deres eksisterende karriere felt. Mange programmer er korte og kan typisk være afsluttet i så lidt som et år.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Durham ligger i North Carolina og er hjemsted for den berømte Duke University. Byen har altid været politisk tilbøjelig til Det Demokratiske Parti, stemte for Demokratiske præsidenter siden 1869.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Durham. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Durham. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Durham og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Durham og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Durham direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Durham, Online Filter

Certifikat i ledelse af sundhedsvæsenet

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Fuldtid
<
12 uger
Engelsk
Online

Dette program er designet til sundhedspersonale, der søger at lede på en effektiv måde, og lærer ledere at evaluere sig selv, forbedre kommunikationen, opbygge relationer og m ...

Læs mere

Certifikat i sygeplejerske ledelse

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Fuldtid
<
16 uger
Engelsk
Online

Dette kursus lærer og bemyndiger sygeplejersker til at evaluere sig selv, lede andre og tage dynamiske og tankevækkende beslutninger baseret på et erhvervet færdigheds sæt udv ...

Læs mere