close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Et certifikat er en kort skolastisk program, der hjælper med at give de studerende med den uddannelse, de har brug for at kvalificere sig til forfremmelser på arbejde eller til at supplere deres eksisterende akademiske rekord. Disse programmer er normalt afsluttet i mindre end et år.De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United St… Læs mere

Et certifikat er en kort skolastisk program, der hjælper med at give de studerende med den uddannelse, de har brug for at kvalificere sig til forfremmelser på arbejde eller til at supplere deres eksisterende akademiske rekord. Disse programmer er normalt afsluttet i mindre end et år.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
National College Of Technical Instruction
Natick, USA

Dette kursus er designet til at give de studerende et grundlæggende overblik over menneskekroppens anatomi og fysiologiske funktion.

Dette kursus er designet til at give de studerende et grundlæggende overblik over menneskekroppens anatomi og fysiologiske funktion. -
Certificate
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
National College Of Technical Instruction
Natick, USA

Dette kursus er designet til ACLS-udbydere (Advanced Cardiac Life Support), der ønsker at få deres instruktørcertificering.

Dette kursus er designet til ACLS-udbydere (Advanced Cardiac Life Support), der ønsker at få deres instruktørcertificering. -
Certificate
Sep 2021
på universitet
 
National College Of Technical Instruction
Natick, USA

Dette kursus giver de studerende mulighed for at integrere den viden, der præsenteres, i et praktisk format til anvendelse i både ind / ud af hospitalsindstillinger.

Dette kursus giver de studerende mulighed for at integrere den viden, der præsenteres, i et praktisk format til anvendelse i både ind / ud af hospitalsindstillinger. -
Certificate
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder