Healthcare Management på sit allerbedste

Healthcare Management grad program forbereder de studerende til en karriere inden for det hastigt voksende sundhedsindustrien.

Humber s Bachelor of Commerce - Healthcare Management grad program giver dig en omfattende grundstødning i både generelle forretningsmæssige viden og specialiserede kompetencer i sundhedsvæsenet ledelse.

De første to år af programmet vil udvikle grundlæggende viden på områder som organisatorisk adfærd, jura, økonomi, økonomi og regnskab, markedsføring og drift. De sidste to år af programmet vil fokusere på det canadiske sundhedsvæsen og den specialiserede viden, der kræves for effektivt at reagere på nutidens komplekse sundhedspleje miljø.

Programmet vil være af interesse for studerende, der ønsker at flytte ind i entry-level administrative eller lederstillinger i sundhedssektoren, eller som er interesseret i analytiske job i sundhedspolitikken. Vores program har projektarbejde, der er knyttet til industrien, professionelle arbejde erfaring, og projektarbejde, der forbinder anvendelse, og fagområder.

Hvad vil du lære

De første to år af dette program vil udvikle erhvervslivet grundlæggende viden mens de sidste to år af programmet vil fokusere på det canadiske sundhedsvæsen og den specialiserede viden, der kræves for effektivt at reagere på nutidens komplekse sundhedspleje miljø.

Programmet vil være af interesse for studerende, der ønsker at flytte ind i entry-level administrative eller lederstillinger i sundhedssektoren, eller som er interesseret i analytiske job i sundhedspolitikken.

Fælles platform År 1 og 2

Dette program er en af ​​elleve Bachelor of Commerce grader bygget på en fælles to år platform af business undersøgelser, der giver de studerende tid til at afgøre deres speciale. I år et og to, lærer eleverne de grundlæggende elementer i erhvervslivet, herunder regnskab, erhvervsret, informationssystemer, e-handel, økonomistyring, HR-management og marketing. Ved udgangen af ​​året to, studerende gøre deres beslutning og tilbringe deres sidste to år har specialiseret sig i deres valgte forretningsområde. Se alle grader på den fælles platform>

Curriculum Højdepunkter (Specialisering Years 3 og 4)

 • Healthcare Management: Data & Analyse
 • Healthcare Management: Befolkning Sundhed
 • Sundhedsøkonomi
 • Healthcare Økonomistyring
 • Healthcare Strategi: Organisationer
 • Healthcare Management: politikformuleringen, gennemførelse og evaluering

praktikophold

Denne fire-årig studentereksamen grad består af otte akademiske semestre og en 14-uger / 490 timer praktik.

Adgangskrav

For at være berettiget til optagelse, skal du besidder følgende:

 • Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller tilsvarende, herunder disse nødvendige kurser:
  • Grade 12 English (ENG4U eller tilsvarende) minimum 65 procent
  • Grade 12 Matematik (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U eller MHF4U eller tilsvarende) minimum 60 procent (Studerende, der ikke besidder Grade 12U matematik eller som har opnået en karakter under 60 procent, kan komme i betragtning til optagelse. Studerende vil være forpligtet til at gennemføre et matematisk ækvivalens kursus i løbet af deres første semester på Humber. Yderligere kursusafgifter vil gælde.)
  • Fire Grade 12 U eller M kurser i tillæg til de ovenfor nævnte
  • Samlet minimum kvotient (GPA) 65 procent

eller

 • Ældre status som studerende

eller

 • Universitet eller transfer status
 • Alle ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, skal opfylde Humber engelsk sprogfærdighed Policy.

udvalg: Entré Udvælgelsen er baseret på de faglige kriterier angivet. Møde minimumskrav støtteberettigelse garanterer ikke optagelse.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Humber College Institute of Technology & Advanced Learning »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
7,446 CAD
indenlandske $ 7,446.54 / internationale $ 14,800
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date