Diplom for videregående uddannelse i sport og fitness

The Open University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom for videregående uddannelse i sport og fitness

The Open University

Diplom for videregående uddannelse i sport og fitness

Dette diplom vil hjælpe med at sætte dig på sporet til en karriere i fitness træning, sport coaching eller ledelse. Det udvikler arbejdsrelaterede og akademisk kan forbedre din resultater og udsigter på arbejdspladsen, og udforsker de centrale principper for Idræt, uddannelse, ledelse og management. Du vil anvende din læring til din egen praksis, med fokus på at opfylde deltagernes fysiske og psykiske behov. Ved slutningen af ​​kurset, vil du være en mere effektiv, reflekterende praktiker og du vil være godt på vej til en vis grad. Denne kvalifikation vil være af særlig interesse for studerende, der bor og arbejder i Skotland.

Nøglefunktioner af kurset

 • Øger din nuværende effektivitet som en coach eller motion instruktør
 • Bruger casestudier og dit eget arbejde kontekst til at reflektere over praksis
 • Forbedrer din beskæftigelsesegnethed
 • Bygger et solidt fundament for yderligere undersøgelse.

Bemærk: Ud over din OU studie, vil du nødt til at identificere og gennemføre et britisk akkrediteret kvalifikation i enten coaching eller motion instruktion.

Pædagogiske mål

Diplomet vil gøre dig til:

 • udvikle en forståelse af den teoretiske og praktiske viden er relevant for faglig praksis i undervisningsteknikker og forvaltning indstillinger i sport, fitness og sundhed
 • udvikle evnen til at reflektere over erfaringerne fra praksis til at producere og anvende nye forståelser og færdigheder
 • udvikle en evne til at genkende og håndtere sikkerhedsmæssige, egenkapital og velfærd dilemmaer på arbejdspladsen.

Undervisning, læring og vurderingsmetoder

Viden om og forståelse af sport, fitness og sundhed er udviklet gennem de vigtigste undervisningsmaterialer og-tekst spørgsmål, opgaver og aktiviteter til støtte for din læring. Det vigtigste undervisningsmateriale tilbydes gennem understøttede open learning-moduler med tilhørende materiale, herunder modul læsning tekster, audiovisuelt materiale og instrueret læsning. Summativ vurdering er hovedsageligt ved skriftlige tutor-mærket opgaver (TMAS), ultimo modul rapporter og, i nogle tilfælde, orale beskrivelser og forklaringer. Underviserne støtter din udvikling på tværs af alle læringsresultater gennem online og ansigt-til-ansigt tutorials, skriftlig feedback på opgaver og online / telefonisk support.

Kognitive færdigheder vurderes af modulopgaver. Disse vil give dig mulighed for at demonstrere din evne til at strukturere en klar og begrundet argument og for at analysere modul spørgsmål. Work-Based Learning Projekter vil tilbyde dig mulighed for at demonstrere selvstændig tænkning færdigheder; at demonstrere din forståelse af teoretiske begreber og de underliggende principper for at arbejde inden for sport, fitness og sundhed; at vise tegn på reflekterende praksis; og til at anvende passende metoder til undersøgelse.

Centrale færdigheder er refereres til QCA nationale standarder og fremmes inden undervisningsmaterialer og som led i en løbende vurdering. Vurderingskriterier for TMA'erne kræver, at du vise din evne til at kommunikere effektivt og hensigtsmæssigt skriftligt og mundtligt. Den tilgang til vigtige færdigheder og læring på arbejdspladsen er at placere de studerendes oplevelser i centrum for deres læring, og bruge refleksive processer at fortolke disse arbejdspladsen erfaringer. Refleksion hjælper eleverne til at identificere deres styrker og svagheder og udvikle en handlingsplan for at vejlede deres fremtidige udvikling.

Faglige færdigheder udvikles gennem modul arbejde, herunder evidensbaseret projektarbejde. Dette er del af en øget bevidsthed og forståelse af praksis i planlægning, gennemførelse og evaluering af arbejdsrelaterede aktiviteter, herunder motion og fitness sessioner. Refleksion over praksis vil være centralt for denne tilgang. Vurderingen af ​​praksis færdigheder (på OU niveau 2) er gennem observerede arbejdsrelaterede baserede scenarier. Der kan være en vis udvikling af arbejdsgruppens færdigheder gennem brug af web-baserede opgaver.

Gebyrer

Vi mener, at omkostningerne bør ikke være en hindring for at nå dit potentiale. Det er derfor, vi arbejder hårdt for at holde udgifterne til undersøgelsen så lav som muligt, og har en bred vifte af fleksible måder at betale for at hjælpe med at sprede, eller endog reducere, omkostningerne. Gebyrer for undersøgelse, der begynder i skoleåret 2014/2015 er:

 • Gebyrer er betalt på et modul-for-modul basis - du vil ikke nødt til at betale for hele din uddannelse på forhånd.
 • Hvis ligesom de fleste OU studerende på deltid, studerer du i gennemsnit 60 point om året - du vil studere i seks år at færdiggøre en grad. Vores typiske gebyr for 60 point er £ 2632.
 • Vores nuværende gebyr er £ 5264 - baseret på 120 point af studiet - hvilket svarer til et års fuldtidsstudium.
 • Den samlede pris for din valgte kvalifikation i øjeblikket starter fra £ 10.528 baseret på vores nuværende gebyrer.

NB: Priserne er med forbehold for ændringer.

Hvor lang tid tager det?

 • Deltid - 4 år
 • Fuld tid - 2 år
 • Tidsfrist - 12 år

Karriere relevans

Dette diplom er ideel, hvis du ønsker at forbedre dine kundeemner i sport coaching, fitness træning eller ledelse af rekreative grupper. Det er også værdifuldt, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende i sport og fitness-sektoren, der arbejder på sportsklubber eller ivrige efter at udvikle din karriere i sport ledelse eller sport udvikling.

Adgangskrav

Du behøver ikke erfaring med at arbejde i sport og fitness før du starter dette eksamensbevis. Men du vil finde de moduler og opgaverne meget lettere og mere tilfredsstillende, hvis du kan trække på erhvervserfaring (lønnet eller ulønnet) i sektoren i løbet af dit studie.

Som en del af fase 2 arbejds-baseret læring modul, du bliver nødt til at have vundet i de seneste otte år - afhængigt af din faglige interesse - enten:

 • en øvelse instruktion kvalifikation anerkendt af registret af motion Professionals (reps) eller
 • en coaching kvalifikation fra en etableret sport med en anerkendt national Styrelsesråd.

Læs mere om dette program på Open University hjemmeside her

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
2 - 12 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen