Diplom i sundhed tjenester ledelsesniveau 7

Generelt

4 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Diplom i Health Services Management Level 7

NTEC

Program Levering: National Institute of Education i Auckland og Christchurch.

Denne kvalifikation er målrettet sundhedspersonale med forskellig etnisk baggrund, der arbejder i sundhedssektoren, såsom sundhedsassistenter, administratorer og ledere. I øjeblikket er der mange fagfolk med et minimum kvalifikation påtager sig ledelsesansvar sundhed; Derfor dette program giver mulighed for opkvalificering i denne sektor.

Den Diplom vil tillade dem at engagere sig i højere niveau undersøgelse ved at tage en elev fokuseret samarbejdsorienteret tilgang, og dermed forbedre deres nuværende kvalifikationsniveau.

VARIGHED

1 år

Uddannelsens indhold

Den Diploma er opdelt i tre læring blokke, som hver indeholder en kombination af sektorspecifikke områder af undersøgelsen og læringsresultater, der udsætter de studerende til aspekter af voksenuddannelse og sundhed kampagner ledelse og uddannelse i New Zealand. Den Diplom omfatter levering af seks papirer, at de samlede 120 point, herunder en 30 kredit forskning papir. Fokusområderne er Styring og kapacitetsopbygning i sundhedssektoren, Sundhedsfremme i NZ, og bedriver forskning på en NZ-baserede Health Care Project.

Program Outcomes

Ved afslutningen af ​​denne kvalifikation, vil kandidater demonstrere viden, færdigheder og forståelse af praksis, teorier og principper, der er nødvendige for at være effektive ledere i sundhedssektoren eller arbejde i et professionelt relateret område. De vil også blive udstyret med de færdigheder, holdninger og værdier, der kræves for at kunne fungere som selvsikre, selvstændige og reflekterende sundhedspersonale.

Karriere Profiler

Kandidater vil være kvalificeret til at søge arbejde i New Zealand og internationalt i en række ledende roller i sundhedssektoren organisation og sundhedsydelser. Positioner åben for kandidater kan omfatte

 • Lægehuse Supervisor
 • Healthcare Unit koordinator eller manager
 • Residential Services Manager
 • Day Services Manager
 • Sundhed og Velfærd Services Manager
 • Community Health Koordinator
 • Sundhed Kampagner manager

Veje

Kvalifikationen kan føre til yderligere undersøgelse på området for forvaltning af sundhedstjenesterne på bachelorniveau, post graduate-niveau eller relevante industri kvalifikationer.

Adgangskrav

 • 18 år eller derover (internationale studerende).
 • En vellykket gennemførelse af et minimum af en niveau 6 eller tilsvarende kvalifikationer; eller mindst 3 års erhvervserfaring i en relevant sektor.
 • Internationale studerende kræver IELTS 6,0 (Academic) samlet, eller tilsvarende niveau i engelsk.
 • Eller skal de studerende have opnået godkendelse til særlig indrejseprocedure af Studienævn.

Indtag i 2015:

8 januar, den 26. februar, den 26. marts, den 28. maj, den 18. juni, den 20. august, den 10. september

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Ntec is structured so all schools within the integrated organisation operate with common directors under a common quality management system.

Ntec is structured so all schools within the integrated organisation operate with common directors under a common quality management system. Minimer
Auckland , Hastings , Tauranga , Christchurch + 3 Mere Mindre