Læge Associate (Tidligere kendt som Læge Assistent) er en hastigt voksende sundhedspleje rolle i Storbritannien, der arbejder sammen med læger på hospitaler og i GP kirurgi. Læge Associates støtter læger i diagnosticering og behandling af patienter. De er trænet til at udføre en række roller, herunder: at tage medicinsk historie, der udfører undersøgelser, analysere testresultater, og diagnosticere sygdomme under direkte tilsyn af en læge.

Vi er i øjeblikket tager applikationer for januar 2017 post.

Januar 2014 oplevede genåbning af Læge associerede Studies program (tidligere Læge Assistent) på University of Birmingham i partnerskab med Queen Elizabeth Hospital (University Hospital Birmingham NHS Foundation Trust) og andre hospitaler og praksis i Midlands. Vi er glade for at tilbyde denne mulighed for kandidater til at yde et værdifuldt bidrag til nationens sundhed.

Udviklingen af ​​erhvervet er blevet ledet af Department of Health og har involveret Royal Colleges of Physicians og for Almen Medicin samt erhvervet sig gennem den tidligere britiske sammenslutning af Læge Associates (UKAPA), som nu er Det Naturvidenskabelige Læge Associates på Royal College of Physicians. University of Birmingham personale har taget en central rolle i udviklingen af ​​programmet på nationalt såvel som regionalt niveau som reaktion på behøver identificeret af lokale leverandører af sundhedsydelser.

En vellykket gennemførelse af programmet vil kvalificere dig til at praktisere som Læge Associates (BB) i Storbritannien (NB: den britiske PA uddannelsen ikke kvalificerer dig til at arbejde i USA).

Dette kursus er to, fuld tid, kalender års varighed hver varer cirka 48 uger, plus en ekstra måned. Du kan forvente at studere 50+ timer om ugen.

Kursets indhold

Kurset ledere betragter integration af teori og praksis som grundlæggende for den kliniske læring. Teori er lært hovedsagelig gennem problembaseret læring, og du vil opleve medicin i både hospitals- og community vedhæftede filer. De rige etniske og socio-økonomiske mangfoldighed i Det 5,5 millioner stærke West Midlands befolkning tilbyder uovertrufne muligheder for klinisk læring, og placeringer søger at optimere denne.

Fra første semester, vil du have kontakt med patienter, som du er knyttet til 5 dages klinisk erfaring til en almen praksis i West Midlands. Det andet år fortsætter problembaseret læring tilgang og integrerer mental sundhed i samfundsmedicin, Reproduktiv og børns sundhed, kirurgi, GP, Emergency Medicine A & E og akutte indlæggelser. Igennem kurset vil du modtage undervisning i en række forskellige former; foredrag, seminarer, selvstudier, laboratoriearbejde, og bedside demonstrationer. Simulering er grundlæggende for dette kursus, ved hjælp af simulerede patienter (som vil lære dig kommunikations- og eksamen færdigheder, herunder gynækologisk og urologisk undersøgelse) og, når det er relevant, højteknologiske simulation metoder såsom Harvey og SimMan. Simulering sigter både at forberede dig til den kliniske verden og uddanne dig på en sikker, ikke-truende miljø.

Du vil sidde en national eksamen i slutningen af ​​det andet år, herunder en Multiple Choice spørgsmål (MCQ) papir og et mål struktureret klinisk undersøgelse (OSCE).

regulering

Nogle sundhedssektoren er registreret med en dedikeret faglig organisation (f.eks GMC og NMC), eller med sundhed og pleje Erhverv Rådet. Mange andre eksisterer i mange år før registreret status opnås, er ansat i NHS og andre og yde en værdifuld sundhedsvæsenet.

Dette er ikke endnu et lovreguleret erhverv og mens de nationale tiltag i retning af beskyttede registrering er undervejs, og der er gjort store fremskridt med støtte fra Trusts og Royal Colleges, kan universitetet ikke garantere deres vellykket afslutning. For tiden kandidater deltage i en Managed frivilligt register.

handicap

Vi glæder os over ansøgninger fra personer med handicap. kravene i den Læge Associate rolle og af uddannelsen betyder dog, at kandidaterne skal kunne demonstrere visse kapaciteter. Det er ikke muligt at udelade en del af pensum, og alle studerende skal derfor have tilstrækkelig syn, hørelse, mobilitet og håndelag, og ordblindhed må ikke forringe hurtig og nøjagtig aflæsning kræves i klinisk praksis. Kravene er forklaret nærmere i adfærdskodeksen.

Sundhed Krav

Den britiske regering sundhedsmyndigheder kræver, at studerende, der arbejder i det kliniske område skal screenes for at sikre, at de ikke er bærere af hepatitis B-virus.

Alle ansøger, der acceptere et tilbud skal:

  • Foretage en screening blodprøve for hepatitis B
  • Hvis negativ, starte et kursus af immunisering
  • Derefter giver attesteret bevis af immunitet

Kommende studerende rådes kraftigt til at tage blodprøve i god tid. Ansøgere, som hepatitis B positive eller nægter at have blodprøve kan nægtes optagelse.

Bemærk venligst: som reaktion på retningslinjer offentliggjort af Department of Health, vil studerende på University of Birmingham Læge Associate program ikke forventes at iværksætte eller være involveret i, eksponering tilbøjelige procedurer (Epps).

Hvorfor studere dette kursus

  • Lav en reel forskel for patientpleje og NHS, mens der typisk tjener en løn på £ 30.764 stigende til £ 40.558 (med mulig progression i særlige tilfælde til £ 47.088) ... Alle UOB kandidater øjeblikket betalt mindst £ 30.000 pa Mange Trusts tilbyder en formel praktik uddannelse år, som typisk vil starte på omkring £ 25.500
  • Bliv en del af denne nye og hurtigt voksende UK erhverv og følge en karriere, der allerede havde vist succes i USA (der er over 86.000 Læge Associates praktiserer der)
  • Udøve et erhverv, der understøttes af NHS og Department of Health: over 30 hospitaler ansætte PAs over hele Storbritannien, og de numre vokser hurtigt
  • 95% af vores tidligere kandidater arbejder nu som Læge Associates i næsten alle kliniske område fra specialist mental sundhed til pædiatrisk kirurgi til onkologi til almen praksis.

adgangskrav

2: 1 i en Life Sciences grad (f.eks. Anatomi, Biologi, Biokemi, Biomedical Science, Medical Science, Sygepleje, Apotek, fysioterapi, zoologi) eller tilsvarende kvalifikationer Hvis du ikke har et liv science grad vi vil overveje dine A niveauer og GCSE resultater og kræver:

  • En niveau Kemi Grade C eller tilsvarende
  • GCSE Maths og engelsk Grade B eller derover

Bemærk venligst: omfattende erfaring i sundhedsvæsenet kan bidrage til din ansøgning, hvis ovenstående krav ikke opfyldes fuldt ud.

Internationale Studerende:

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du også brug for en engelsk kvalifikationer såsom IELTS - 7,5 kumulative, med ikke mindre end 7,0 i noget band. Hvis du har en britisk grad eller har boet i UK i nogle år kan vi kræve, at du tage IELTS at demonstrere du kan opnå denne standard.

Den International Student Advisory Service tilbyder hjælp og rådgivning til internationale studerende.

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurser fra University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,000 GBP
(Forside / EU-studerende), £ 18.900 (internationale studerende).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist