Diplom i Molekylær ernæring og fødevareteknologi Intelligent Design

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom i Molekylær ernæring og fødevareteknologi Intelligent Design

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Overordnet mål:

Forberedelse megatrends inden for ernæring, således at deltageren opnås ved hjælp af mad og livsstil som medicin; og anvende læring i et praktisk og nyttigt i patienter, projekter og virksomheder for sundheds- måde.

gavn:

  1. omfattende program, der opfylder de højeste standarder for undervisning, opdatering og udvikling af færdigheder inden for ernæring megatrend. Teoretisk og praktisk indhold for at sikre elevernes læring og fremtidig anvendelse af viden om sundhed.
  2. Støtte af fremragende lærere uddannet i området.
  3. unikke og inklusive program forskellige discipliner for at opnå personlig motion videnskab, design af funktionelle fødevarer og iværksætteri.
  4. program uddannelse i molekylær ernæring, historie, basics, områder, eksempler og værktøjer til brug i raske individer (forebyggelse af sygdom), kroniske degenerative sygdomme patienter (behandling / kontrol) og atleter (ydeevne). Intelligent design baserede kostvaner recept nutraceutical i henhold til deres molekylære effekt dækning. Deltageren bliver nødt til at løse en sag baseret på antropometriske, biokemiske, klinisk og kosten Nutrigenetics og anvendelse nutrigenomics med henblik på at designe en smart kost.
  5. Derudover molekylære teknikker mad og mad design, hvor de studerende bliver nødt til at designe en funktionel fødevare (mad med en sundheds- formål) vil blive dækket.
  6. Endelig vil deltageren blive uddannet inden for iværksætteri og innovation i ernæring.

Henvender sig til:

Sundhedsprofessionelle med et højt niveau af dygtighed og erfaring.

forudsætning:

professionel kvalitet afsluttet

indhold:

Modul 1 Fundamentals of molekylær ernæring

dagsorden

Del I: Udviklingen af ​​den molekylære ernæring

  1. Historisk udvikling af ernæring, fra grækerne til det 21. århundrede.
  2. Historie af molekylærbiologi.
  3. Historie af molekylær ernæring.
  4. Epidemiologi, statistikker over de vigtigste årsager til sygdom og dødelighed i Mexico og verden.
  5. Sundheds-sygdomsproces: Gen eller livsstil?
  6. Molekylær ernæring: Nutrigenomics og Nutrigenetics, definitioner og perspektiver.

Del II: Molekylære Teoretisk fundament.

  1. Nukleinsyrer struktur: uundværlige næringsstoffer.
  2. Flow af genetiske oplysninger.
  3. Niveauer for organisering af det menneskelige genom.
  4. Cellecyklus
  5. Regulering af cellecyklussen: Næringsstoffer som modulatorer.
  6. Apoptose og dens regulering af kostkomponenter.
  7. Replikation: indflydelse af kost på dens regulering.
  8. Organisering af et eukaryotisk gen og genekspression.
  9. Transskription og posttransskriptionelle modifikationer: indflydelse af kost på dens regulering.
  10. Oversættelse og posttranslationelle ændringer: indflydelse af kost på regulering.

Modul Life: 15 timer

Modul 2 Nutrigenetics, personlig ernæring

dagsorden

  1. Polymorfier: Individuel respons på en diæt.
  2. Mutationer: Individuel respons på en diæt.
  3. Monogene, polygeniske og multifaktoriale sygdomme.
  4. Praktiske eksempler:
    1. Etanol metabolisme
    2. Laktoseintolerans
    3. phenylketonuri
    4. Intolerance overfor koffein
    5. Familiel hyperkolesterolemi
    6. Intrauterin og puerperium ernæring: Theory of genotype og save phenotype
  5. Nutrigenetics og sport: mod en personalisering i atletens kost.

Modul Life: 10 timer

Modul 3 nutrigenomics, personlig ernæring

dagsorden

Del I: Metabolisme og ernæring molekylær

  1. Oxidativ stress og betændelse: Fælles veje i forskellige patologiske tilstande.

Del II: Nutrigenomics og Epigenetik

  1. Epigenetik og ernæring.
  2. Fedme og fedtvæv: Epigenetisk og anti-inflammatorisk regulering med næringsstoffer.
  3. Kardiovaskulære sygdomme: Omega 3 og antioxidanter.
  4. Dyslipidæmi: Forbrug af fedtstoffer og fructose.
  5. Diabetes mellitus 2: Kaskade af insulinsignalering, gener og nøgleproteiner i molekylerne induceret af kosten.
  6. Kræft: Molekylær regulering med kostkomponenter.
  7. Leversygdomme: Steatose og fibrose, regulerende næringsstoffer.

Modul Life: 15 timer

Modul 4 Molekylære værktøjer til ordination personlig ernæring

dagsorden

Del I: Gensplejsning ernæring

  1. Molekylære teknikker: Forskning, diagnose og anvendelse i Ernæring:
    1. Isolering af nukleinsyrer
    2. Rekombinant DNA teknikker
    3. transcriptomics
    4. proteomics
    5. Epigenetisk analyse og gentympning
  2. Øvelse af molekylære teknikker
  3. Transgene fødevarer: Skabelse, fordele og ulemper.

Modul Life: 10 timer

Modul 5 Recept: intelligent design kostvaner

dagsorden

Del VII: Design Smart Foderet

  1. Andre nutraceuticals med molekylær effekt:
    1. anthocyanin
    2. resveratrol
    3. Omega 3
    4. Stevia
    5. Taraxacum officinale
    6. capsaicin
    7. fiber
    8. Epigallocatechin 3
    9. gallat
    10. koffein
  2. Ernæringsstatus evaluering: Antropometri, biokemi, klinik og diætetik.
  3. Anvendelse af Nutrigenetics og Nutrigenomics til udformning af en personlig kost.
  4. Opløsning af sager, der anvender al viden, målet er at designe en intelligent diæt til hver enkelt sag.

Modul Life: 15 timer

Modul 6 molekylær Mad: designe funktionelle fødevarer

dagsorden

  1. Historie og fundamenter af molekylær mad.
  2. Molekylære gastronomiteknikker
    1. sferification
    2. Skum og luft
    3. gelering
    4. suspensioner
    5. Terrificaciones
    6. Cryo-køkken
  3. Fødevaredesign: Design anvendt til mad
  4. Realisering af en funktionel mad (intelligent mad), der anvender teknikkerne for molekylær gastronomi, principperne for molekylær ernæring og teknikkerne for fødevaredesign

Modul Life: 16 timer

Modul 7 Entreprenørskab og Innovation i Ernæring

dagsorden

  1. Design tænkning
  2. Innovationsproces: system-service-produkt.
  3. Forretningsidé: identifikation, evaluering, udvælgelse.
  4. Forretningsmodel
  5. Hvordan kan jeg starte i Ernæring?
  6. Analyse af eksisterende virksomheder og projekter: innovative forslag.
  7. Design af rigtige forretningsmodeller (fra næringsområdet og fødevareinnovation).
  8. Forretningsplan design (hver deltager vil oprette en forretningsplan).

Modul Life: 15 timer

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk


Sidst opdateret May 21, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Nov. 2, 2018
Juli 2019
Duration
Varighed
96 timer
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
38,953 MXN
Information
Deadline
Locations
Mexico - Zapopan, Jalisco
Startdato : Nov. 2, 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Mexico - Oaxaca, Oaxaca
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Nov. 2, 2018
Mexico - Zapopan, Jalisco
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juli 2019
Mexico - Oaxaca, Oaxaca
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen