Diplom i Molekylær ernæring og fødevareteknologi Intelligent Design

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom i Molekylær ernæring og fødevareteknologi Intelligent Design

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

objektiv

Forbered dig grundigt i megatrendene i ernæring, så du kan bruge mad og livsstil som medicin. Anvend hvad du har lært på en praktisk og nyttig måde i dine patienter, projekter og virksomheder til gavn for sundhed.


Fordele ved programmet

  • Du bliver en sundhedspersonale med et højt fagligt niveau og faglig erfaring.
  • Du vil være en del af et omfattende højt niveau program inden for områder af megatrend i ernæring. Du vil se teoretisk-praktisk indhold for at sikre din læring og den fremtidige anvendelse af din viden til gavn for sundhed.
  • Du vil få støtte fra fremragende lærere forberedt i området.
  • Du vil indgå i et unikt og integreret program af forskellige discipliner for at opnå personlig videnskab, funktionel fødevaredesign og iværksætteri.


Rettet til

Kandidater i ernæring, læger med eller uden specialitet, fagfolk, der arbejder i den offentlige sektor, hospitaler og klinikker, universitetsledere og lærere på sundhedsområdet.


Indholdet af programmet

Diploma i Molekylær Ernæring og Intelligent Fødevare Design består af syv moduler, i alt 96 timer studie. Derudover vil der være 20 timer eller mere, efter behov, designet til at udføre de nødvendige metoder til at akkreditere.

Modul 1. Fundamentals of Molecular Nutrition (15 timer)

  • Historisk udvikling af ernæring, fra grækerne til det 21. århundrede.
  • Historie af molekylærbiologi.
  • Historie af molekylær ernæring.
  • Epidemiologi, statistikker over de vigtigste årsager til sygdom og dødelighed i Mexico og verden.
  • Sundheds-sygdomsproces: Gen eller livsstil?
  • Molekylær ernæring: Nutrigenomics og Nutrigenetics, definitioner og perspektiver.
  • Nukleinsyrer struktur: uundværlige næringsstoffer.
  • Flow af genetiske oplysninger.
  • Niveauer for organisering af det menneskelige genom.
  • Cellecyklus
  • Regulering af cellecyklussen: Næringsstoffer som modulatorer.
  • Apoptose og dens regulering af kostkomponenter.
  • Replikation: indflydelse af kost på dens regulering.
  • Organisering af et eukaryotisk gen og genekspression.
  • Transskription og posttransskriptionelle modifikationer: indflydelse af kost på dens regulering.
  • Oversættelse og posttranslationelle ændringer: indflydelse af kost på regulering.

Modul 2. Nutrigenetics: Personlig Ernæring (10 timer)

  • Polymorfier: Individuel respons på en diæt.
  • Mutationer: Individuel respons på en diæt.
  • Monogene, polygeniske og multifaktoriale sygdomme.
  • Praktiske eksempler
  • Nutrigenetics og sport: mod en personalisering i atletens kost.

Modul 3. Nutrigenomics: Personlig Ernæring (15 timer)

  • Oxidativ stress og betændelse: Fælles veje i forskellige patologiske tilstande.
  • Epigenetik og ernæring.
  • Fedme og fedtvæv: Epigenetisk og anti-inflammatorisk regulering med næringsstoffer.
  • Kardiovaskulære sygdomme: Omega 3 og antioxidanter.
  • Dyslipidæmi: Forbrug af fedtstoffer og fructose.
  • Diabetes mellitus 2: Kaskade af insulinsignalering, gener og nøgleproteiner i molekylerne induceret af kosten.
  • Kræft: Molekylær regulering med kostkomponenter.
  • Leversygdomme: Steatose og fibrose, regulerende næringsstoffer.

Modul 4. Molekylære værktøjer til recept på personlig ernæring (10 timer)

  • Molekylære teknikker: Forskning, diagnose og anvendelse i Ernæring.
  • Øvelse af molekylære teknikker.
  • Transgene fødevarer: Skabelse, fordele og ulemper.

Modul 5. Recept: Design af smarte kostvaner (15 timer)

  • Andre nutraceuticals med molekylær effekt.
  • Ernæringsstatus evaluering: Antropometri, biokemi, klinik og diætetik.
  • Anvendelse af Nutrigenetics og Nutrigenomics til udformning af en personlig kost.
  • Opløsning af sager, der anvender al viden, målet er at designe en intelligent diæt til hver enkelt sag.

Modul 6. Molekylær mad: Design af Smart Food (Functional Foods) (16 timer)

  • Historie og fundamenter af molekylær mad.
  • Molekylære gastronomiteknikker.
  • Fødevaredesign: Design anvendt til mad.
  • Realisering af en funktionel mad (intelligent mad), der anvender teknikkerne for molekylær gastronomi, principperne for molekylær ernæring og teknikkerne for fødevaredesign.

Modul 7. Entreprenørskab og innovation i Ernæring (15 timer)

  • Design tænkning
  • Innovationsproces: system-service-produkt.
  • Forretningsidé: identifikation, evaluering, udvælgelse.
  • Forretningsmodel
  • Hvordan kan jeg starte i Ernæring?
  • Analyse af eksisterende virksomheder og projekter: innovative forslag.
  • Design af rigtige forretningsmodeller (fra næringsområdet og fødevareinnovation).
  • Forretningsplan design (hver deltager vil oprette en forretningsplan).
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk


Sidst opdateret October 29, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Maj 17, 2019
Duration
Varighed
96 timer
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
40,900 MXN
Information
Deadline
Locations
Mexico - Zapopan, Jalisco
Startdato : Maj 17, 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Maj 17, 2019
Mexico - Zapopan, Jalisco
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen