Sundhed Diplomer

Der er mange sundhedsmæssige eksamensbeviser tilbydes i en lang række medicinske skoler og universiteter over hele verden. Der er forskellige former for eksamensbevis rådighed i biokemi, Akupunktur, paramedicinsk, Medical Science, Ernæring, Veterinærmedicin, Sygepleje, Apotek, Tandpleje, og mange flere. Diplomer tjener en lang række formål for forskellige elever: de er undertiden bruges til at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer, eller at bygge bro mellem forskellige faser af akademiske studier. De mange forskellige sundhedsrelaterede eksamensbeviser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære eksamensbeviser, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede diplomuddannelser i sundhedspleje

College of the Rockies

Diplom i Kinesiologi

Januar 16, 2019
Kinesiologi (undertiden benævnt human kinetik) er undersøgelsen af den menneskelige krop i bevægelse. Uanset om du er interesseret i menneskelig bevægelse på mobilniveau eller samfundsniveau eller noget imellem, er kinesiologi et voksende felt, der tilbyder en bred vifte af karriere og uddannelsesmuligheder.

Université de Saint-Boniface

Diplom i Hjælpepleje

Januar 14, 2019
Målet med dette program er at uddanne eleverne med den viden, færdigheder, kritiske tænkning og holdninger, der er nødvendige for at sikre, praktiserende og professionelt praktiserende sygeplejerskeassistenter inden for sundhedsplejeholdet.

Stenberg College

Diplom i sundhedsassistent

December 1, 2018
Sundhedsassistenter yder støtte til de ældre og hjælper dem med at opretholde et niveau af uafhængighed, mens de letter deres smerte og forbedrer deres livskvalitet. Du vil passe på mennesker med nedsat evne til selvpleje og fremme og opretholde kundens uafhængighed og tillid.

Universiteter i Danmark

Skift placering