close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Personer, der ønsker at forbedre deres færdigheder sæt og indtast arbejdsstyrken hurtigt kan tilmelde sig en diplomuddannelse. Disse programmer er tilgængelige i en lang række områder og generelt tager mindre tid at gennemføre end en grad.Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atl… Læs mere

Personer, der ønsker at forbedre deres færdigheder sæt og indtast arbejdsstyrken hurtigt kan tilmelde sig en diplomuddannelse. Disse programmer er tilgængelige i en lang række områder og generelt tager mindre tid at gennemføre end en grad.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Richmond Byen har en enestående uddannelse baggrund, der giver forskningssamarbejde og læringsmiljø. Institutionerne i denne by tilbyder en ekstraordinær kombination af forskellige discipliner som jura, medicinsk relaterede, business og kunst studier.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Vancouver Beijing College Of Chinese Medicine
Richmond, Canada

Det registrerede akupunkturprogram (R.Ac.) giver kandidaten professionel træning i traditionel kinesisk medicinsk akupunktur.

Det registrerede akupunkturprogram (R.Ac.) giver kandidaten professionel træning i traditionel kinesisk medicinsk akupunktur. -
Diploma
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Vancouver Beijing College Of Chinese Medicine
Richmond, Canada

Det Registrerede Traditionelle Kinesiske Medicin Herbalist-program (R.TCM.H) giver kandidaten professionel træning i urtemedicin (traditionel kinesisk medicin).

Det Registrerede Traditionelle Kinesiske Medicin Herbalist-program (R.TCM.H) giver kandidaten professionel træning i urtemedicin (traditionel kinesisk medicin). -
Diploma
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder