Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Critical Care Nursing

En diplom kan være tjent gennem en faglig eller teknisk skole, og gennem nogle gymnasier. Optjent ved at udfylde specialiserede kurser, et diplom betyder kompetence i en bestemt handel eller færdighed.

Hvad er et diplom i kritisk pleje? Kritisk pleje forbereder eleverne til at reagere på medicinske nødsituationer og hjælpe folk, der er i akut behov for hjælp. Dette diplom kan ofte være tjent i en kort tid, og vil lære folk at yde øjeblikkelig behandling for kritisk syge og tilskadekomne. Nogle kurser udfyldt af studerende, når at tjene et diplom i intensivbehandling kunne omfatte emner som sygetransport, luftveje og ventilation ledelse, genoplivning, overvågning, og livet support.

Den største fordel for at tjene et diplom i kritisk pleje er, at det lærer enkeltpersoner, hvordan man redde liv i nødsituationer. Denne viden kan anvendes i en række forskellige måder på tværs af medicinske område, og vil være nyttigt, når de søger at opnå beskæftigelse.

Prisen af ​​et eksamensbevis i kritisk pleje vil afhænge af, hvilken type institution, der udsteder det og hvor skolen er placeret. Nå ud til de programmer, der interesserer dig for at få information om omkostningerne.

Et diplom i intensivbehandling kan bruges til at få adgang til entry-level positioner eller at fremme en karriere, at en person allerede er startet. Mennesker, der arbejder i kritisk syge miljøer, ligesom skadestuer, plejehjem, første respondenter eller ambulancekørsel kan vælge at få denne eksamensbevis. Park rangers og folk, der arbejder med dyr kan også være interesseret i denne eksamensbevis. Læger, sygeplejersker og ambulanceassistent kan alle drage fordel af den viden lært, mens du udfylder dette eksamensbevis, selv om mange positioner kræver yderligere uddannelse og certificering.

Hvis du en klar til at forfølge et diplom i kritisk pleje, anvende online i dag.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere

Udøvende diplom i sygepleje og patientpleje bistår

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Sygepleje & Patient Care Bistå baner vejen for et erhverv, der er meget givende i hvert aspekt. Du vil være i stand til at hjælpe mennesker, der er i nød og har en tilfredsstillende karriere til gengæld. Følgende enheder omfatter kurset: [+]

Kursusoversigt: Hvad du vil dække

Sygepleje & Patient Care Bistå baner vejen for et erhverv, der er meget givende i hvert aspekt. Du vil være i stand til at hjælpe mennesker, der er i nød og har en tilfredsstillende karriere til gengæld. Følgende enheder omfatter kurset:

Kursus Units

1 Sundhed og Wellness

Hvad er sundhed og wellness sundhedsdeterminanter Adfærd af syge mennesker Fremme sundhed

2 Rehabilitering Sygepleje

Betydningen af ​​genoptræning De tværfaglige hold praksis i rehabilitering sygepleje

3 EF Sygepleje

Hvad er fællesskab sygepleje EF-sygeplejerskens roller Fællesskabets sundheds- og familien

4 Support Services i Fællesskabet... [-]