Filter
Diploma
Mexico Jalisco Jalisco Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Personer, der ikke ønsker at investere tid eller penge i retning af en formel grad kan arbejde for at tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer, der lige eksamen fra gymnasiet eller dem, der ønsker at ændre eller kickstarte en karriere.

Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøgelsen af, hvordan fødevarer påvirker mennesker kan være gavnlige for ernæringseksperter, sundhed bloggere eller personlige trænere.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, Jalisco

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Formålet med dette program er at forberede dig grundigt i megatrendene i ernæring, så du kan bruge mad og livsstil som medicin. Anvend hvad du har lært på en praktisk og ... [+]

objektiv

Forbered dig grundigt i megatrendene i ernæring, så du kan bruge mad og livsstil som medicin. Anvend hvad du har lært på en praktisk og nyttig måde i dine patienter, projekter og virksomheder til gavn for sundhed.

Fordele ved programmetDu bliver en sundhedspersonale med et højt fagligt niveau og faglig erfaring.Du vil være en del af et omfattende højt niveau program inden for områder af megatrend i ernæring. Du vil se teoretisk-praktisk indhold for at sikre din læring og den fremtidige anvendelse af din viden til gavn for sundhed.Du vil få støtte fra fremragende lærere forberedt i området.Du vil indgå i et unikt og integreret program af forskellige discipliner for at opnå personlig videnskab, funktionel fødevaredesign og iværksætteri.Rettet til... [-]
Mexico Zapopan
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
96 timer
på universitet
Læs mere på dansk