Filter
Diploma
Det Forenede Kongerige England London Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Personer, der ønsker at supplere deres karriere eller uddannelse kan tilmelde sig en diplomuddannelse. Diplomer kan forbedre en elevs færdighed sæt og kvalifikationer ved at forberede dem til en bestemt karriere. Disse programmer normalt tager kun kort tid at gennemføre.

Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøgelsen af, hvordan fødevarer påvirker mennesker kan være gavnlige for ernæringseksperter, sundhed bloggere eller personlige trænere.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Ernæringsvidenskab, London

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
England
London
Studietype
Hastighed
BCNH College of Nutrition & Health

BCNH Level 6 Diploma kurser er designet til kandidater, der ønsker en uddannelse af høj kvalitet, men har ikke nødvendigvis tid eller økonomiske ressourcer til at forplig ... [+]

BCNH Level 6 Diploma kurser er designet til kandidater, der ønsker en uddannelse af høj kvalitet, men har ikke nødvendigvis tid eller økonomiske ressourcer til at forpligte sig til et fuldt BSc (Hons) program.

Hos BCNH arbejder Diplom og BSc (Hons) studerende sammen og gennemfører de samme ernæringsrelaterede moduler. Derfor er alle de BCNH moduler, der studeres på Diploma kurser, kreditvurderet af University of Greenwich på niveau 4, 5 eller 6.

Universitetet overvåger alle aspekter af BCNH moduler fra indhold til vurderingsmetoder, mærkning og kvalitetskontrol.

Det betyder, at du kan være sikker på, at du som diplomstuderende også modtager en uddannelse på uddannelsesniveau. Den eneste forskel er, at BSc (Hons) eleverne også er registreret hos universitetet og supplerer yderligere universitetsmoduler sammen med BCNH modulerne.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk