Filter
Diploma
Irland Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Personer, der ønsker at supplere deres karriere eller uddannelse kan tilmelde sig en diplomuddannelse. Diplomer kan forbedre en elevs færdighed sæt og kvalifikationer ved at forberede dem til en bestemt karriere. Disse programmer normalt tager kun kort tid at gennemføre.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Geriatrisk medicin, Irland

ALISON

Caregiving Skills - Demens Care er designet til at sikre, at du har de færdigheder og viden til at levere effektiv pleje til dem, der lever med demens. Kurset undersøger, ... [+]

Om kurset

Antallet af mennesker, der lever med demens forventes at stige til 75.600.000 i 2030 resulterer i en stigende efterspørgsel efter professionelle plejepersonale med kvalifikationer på dette område. Caregiving Skills - Demens Care er designet til at sikre, at du har de færdigheder og viden til at levere effektiv pleje til dem, der lever med demens. Kurset undersøger, hvad der menes med demens, de former for demens, symptomer, årsager og hvordan det påvirker livet for dem, der lever med demens. Banen ser også på Alzheimers sygdom er den mest almindelige form for demens. Du vil studere effektiv ikke-verbal kommunikation med klienter, der lever med demens. Endelig vil du undersøge betydningen aktiviteter spiller i effektiv pleje af dem, der lever med demens. ... [-]

Irland Galway
Engelsk
Deltid
1 - 2 timer
Online
Læs mere på dansk