Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i New Zealand tilbyder bachelorer programmer.

Personer, der ikke ønsker at investere tid eller penge i retning af en formel grad kan arbejde for at tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer, der lige eksamen fra gymnasiet eller dem, der ønsker at ændre eller kickstarte en karriere.New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mind… Læs mere

Personer, der ikke ønsker at investere tid eller penge i retning af en formel grad kan arbejde for at tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer, der lige eksamen fra gymnasiet eller dem, der ønsker at ændre eller kickstarte en karriere.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Universiteter for bachelorgrad i New Zealand. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% New Zealand her.

Minimer
Ntec - National Tertiary Education Consortium
Auckland, New Zealand +3 Mere

Denne kvalifikation er målrettet sundhedspersonale med forskellig etnisk baggrund, der arbejder i sundhedssektoren, såsom sundhedsassistenter, administratorer og ledere.

Denne kvalifikation er målrettet sundhedspersonale med forskellig etnisk baggrund, der arbejder i sundhedssektoren, såsom sundhedsassistenter, administratorer og ledere. -
Diploma
Fuldtid
Engelsk
Mar 2020
på universitet
 
Torrens University Australia
Sydney, Australien +11 Mere
Diploma
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Engelsk
på universitet