Filter
Diploma
Spanien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Personer, der ønsker at supplere deres karriere eller uddannelse kan tilmelde sig en diplomuddannelse. Diplomer kan forbedre en elevs færdighed sæt og kvalifikationer ved at forberede dem til en bestemt karriere. Disse programmer normalt tager kun kort tid at gennemføre.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Palliativ pleje, Spanien

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón

Dokumenteret stimulerer gennem simulerede tilfælde og seminarer den faglige evne til at træffe beslutninger i klinisk etik og ledelse af patienter i situationer tæt på dø ... [+]

. Direktør: Dr. Benjamín Herreros Ruíz Valdepeñas og Dr. Miguel Sánchez.Modalitet: Online.Pris: € 1600Dato: Oktober 2018Information og kontakt: igmaranon@fogm.espræsentationDiplomaet bliver gjort online.Alle klasser vil være i form af et praktisk seminar ved anvendelse af case-metoden (kliniske tilfælde og problemstilfælde) og udførelse af bibliografiske analyser. Desuden vil fortællingsetik (audiovisuelle medier og tekster) blive brugt til bedre at forstå de diskuterede emner.Studerende vil også have mulighed for at være vidne til simulering (simulerede tilfælde), så de kan placeres i scenarier, der ligger meget tæt på den kliniske virkelighed.On-line deltagelse via streaming vil blive lettet, så eleverne kan interagere med lærere.I alt vil der være 60 timer Onlinetid og 60 timer individuelt arbejde (læsning af artikler, case analyse).Studerende vil have mulighed for at afklare enhver tvivl, der måtte opstå hos lærerne på Diploma-kurset, både i klasserne og via email.målsætninger... [-]
Spanien Spanien Online
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
120 timer
Online
Læs mere på dansk