close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tjekkiet tilbyder bachelorer programmer.

Personer, der ikke ønsker at investere tid eller penge i retning af en formel grad kan arbejde for at tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer, der lige eksamen fra gymnasiet eller dem, der ønsker at ændre eller kickstarte en karriere.Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante spe… Læs mere

Personer, der ikke ønsker at investere tid eller penge i retning af en formel grad kan arbejde for at tjene et diplom i stedet. Dette er ideelt for personer, der lige eksamen fra gymnasiet eller dem, der ønsker at ændre eller kickstarte en karriere.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Universiteter for bachelorgrad i Tjekkiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tjekkiet her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Czech College
Prag, Tjekkiet

Dette program er primært designet til at tilpasse en udenlandsk uddannet sygeplejerske til at praktisere i tjekkisk sygepleje system.

Dette program er primært designet til at tilpasse en udenlandsk uddannet sygeplejerske til at praktisere i tjekkisk sygepleje system. -
Diploma
Fuldtid
Engelsk, Tjekkisk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder