Læs den officielle beskrivelse

Udvid dine horisonter

Dobbeltuddannelsen i Apotek og Bioteknologi ved Det Universidad Europea undervises om seks år og sigter mod at kombinere apotekets træning med den mest innovative viden inden for teknologier anvendt til biovidenskab, et område med stor fremtidsfremskrivning inden for medicinalindustrien .

Udviklingen i de nye behandlinger af immunologisk oprindelse repræsenterer en udfordring for den farmaceutiske industri, der i øjeblikket kaldes biofarmaceutisk. Det gør branchen efterspurgt medicineksperter i stand til at imødegå de nye udfordringer i sektoren fra et globalt perspektiv af forskning, udvikling, produktion, kontrol og markedsføring af terapeutiske produkter.

Den dobbelte grad i apotek og bioteknologi kombinerer det bedste af de to grader.

Professionelle faciliteter:

Fungerer i et rigtigt miljø med laboratorier specialiseret inden for biomedicin, biologi, genetik, mikrobiologi, kemi eller farmaceutisk teknologi; laboratorium til udvikling af bioteknologiske projekter; faciliteter af CSIC og Carlos III Health Institute for Immunology praksis eller Paraplegics Hospital of Toledo til udvikling af mere komplekse titling praksis, der kræver brug af stort udstyr.

Hospital Pharmacy:

I vores Apotek, Hospital Pharmacy og Clinical Pharmaceutical Consultations, der er placeret i Simulated Hospital, som er unikke i Spanien, vil du være i stand til at møde ægte kliniske sager fra dag ét, som lærer på en praktisk, sikker og avanceret måde.

innovation:

Ikke kun i teknologi og undervisningsmetoder; også i nye emner som farmakogenetik.

Fremragende kloster:

Opret forbindelse til professionelt liv hos vores lærere. Erfarne aktive fagfolk, der udvikler deres arbejde inden for de vigtigste hospitaler og virksomheder i landet.

VID HJÆLPERNE TIL FORBEDRING OG FORSKNING AF SUNDHEDEN MED DER KAN REDUKERE UNDERVISNINGEN TIL OPHOLD TIL 15%.

Praktisk, nyttig, ægte træning:

Studie af Double Degree i Apotek Bioteknologi ved Universidad Europea er at lære dit erhverv med en innovativ træningsmodel med dokumenteret international effektivitet på den ene side baseret på integration af faglige indhold, interprofessional uddannelse, simulerede scenarier og kvalitet klinisk læring, så du har den bedste træning som apotek, og som du kan bruge metoden Project Based School, som består af et helt innovativt læringssystem, hvor du vil nyde at lære og arbejde på virkelige bioteknologiske forskningsprojekter, opnå en yderst praktisk og tværfaglig uddannelse.

Alt dette med en individualiseret akademisk opfølgning samt støtte fra en personlig mentor, der vil ledsage dig i din faglige og professionelle karriere.

faciliteter

For at få det meste ud af vores innovative akademiske model tilbyder Fakultetet for Biomedicin og Sundhed dig de mest avancerede laboratorier - simuleringsrum, der er udstyret med den mest innovative teknologi:

- Specialiserede laboratorier udstyret med det mest avancerede udstyr og edb-udstyr, hvor du vil anvende al viden eksperimenterende: biomedicin, biologi, genetik, mikrobiologi, kemi, farmaceutisk teknologi mv.

- Egen laboratorium af graden for at kunne udvikle praksis inden for farmaceutisk teknologi

- Faciliteterne til CSIC og Carlos III Health Institute for Virologi og Immunologi praksis. Samarbejde med forskningscentret for Paraplegics Hospital of Toledo for udvikling af mere komplekse titlingspraksis, der kræver brug af stort udstyr

- Forskningslaboratorier, styret af forskere på første niveau og i hvilke stipendiatstuderende samarbejder.

- Laboratorium til udvikling af bioteknologiske projekter

- Arbejdsrum, bioinformatik klasseværelser, Hub Emprende mv.

- Simuleringsrum: Simuleret Fællesskabs Apotek og Simuleret Hospital hvor vores Hospital Pharmacy og Pharmaceutical Care Consultations er placeret. På denne måde vil du tilpasse sig behandlingen af ​​offentligheden, patienterne og andre sundhedspersonale, og du vil være i stand til at blive professionel, der kan reagere på befolkningens aktuelle sundhedsbehov.

internationalitet

Forbered dig på at være en global professionel, fuldføre din træningserfaring med et internationalt ophold.

I Det Biovidenskabelige Fakultet ved Det Universidad Europea i Madrid satser vi på et bestemt internationalt program for Double Degree i Apotek og Bioteknologi, hvor du vil lave mindst ét ​​emne, der udelukkende læres på engelsk. Derudover vil du udføre aktiviteter på samme sprog i alle dine studier sammen med os.

Lav internationale ophold i prestigefyldte universiteter, hvor du kan tage kurser, praktikpladser i forskningslaboratorier, praktiske virksomheder inden for medicinalindustrien og professionel praksis inden for apotek i Schengen-lande (EU: Det Forenede Kongerige og Frankrig). De universiteter, som vi opretholder en aftale med, er:

 • DET FORENEDE KONGERIGE: UNIVERSITY OF PORTMOUTH
 • DET FORENEDE KONGERIGE: GREENWICH UNIVERSITET
 • DET FORENEDE KONGERIGE: UCL, LONDON CROATIEN: RIJEKA UNIVERSITET
 • TYSKLAND: UNIVERSITET WURZBURG
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • BRAZIL: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • CHILE: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

Derudover vil du deltage i arrangementet af arrangementer på din universitets campus: forelæsninger og masterklasser givet af de mest fremragende fagfolk i sektoren og prestigefyldte internationale højttalere og mange andre aktiviteter.

Samarbejdsvillige virksomheder

De vigtigste institutioner, hvor du praktiserer

Udover den teoretiske træning og de simuleringspraksis, som du vil have i Pharmacy, vil du lukke din træning med en praktisk læring af højeste kvalitet. For at gøre dette udfører du praktikophold på apoteker, der har implementeret vejledningen for god praksis hos den officielle kollegium for apotekere i Madrid (COFM) og / eller hospitaler (Quirónsalud Group). Du kan også gøre studieundervisning i videnskabelige forskningscentre eller farmaceutiske virksomheder.

Hvor kan jeg arbejde?

I slutningen af ​​din dobbelte grad inden for apotek og bioteknologi ved Det Universidad Europea i Madrid vil du være en højt kvalificeret fagmand for udøvelsen af ​​dit erhverv inden for fællesskabs- og hospitalsapotek med en komplet vision om lægemiddelstyring og pleje og interprofessional uddannelse . Du vil også være parat til at arbejde inden for andre fagområder som forskning, udvikling, produktion, markedsføring, ledelse og kvalitetskontrol af nye lægemidler, medicinsk udstyr og bioteknologiske produkter.

Du vil have styrket din evne til at analysere, kommunikere og arbejde som et team, udvikle virksomhedsledelsesfærdigheder med et højt engelskniveau, hvilket vil muliggøre en international projektion.

Virksomheder og sektorer, hvor du kan udvikle dit erhverv:

 • Forskningscentre
 • Farmaceutiske virksomheder
 • Fødevareindustrien
 • Kemiske og miljømæssige industri
 • Kosmetik virksomheder og andre sundhedsprodukter
 • Apotek kontor
 • Hospitalcentre og andre sundhedsydelser
 • Sundhedsadministration
 • Konsulenter og undervisningscentre

Apotek et reguleret erhverv

Det grundlæggende mål for Pharmaceutical Degree ved Universidad Europea of Madrid er at uddanne fagfolk med en profil tilpasset erhvervets regulerede kompetencer gennem Order CIN / 2137/2008 af 3. juli, der fastlægger kravene til verifikation af de officielle universitetsgrader, der kvalificerer sig til udøvelsen af ​​erhvervet som apotek.

Program undervist i:
Spansk

Se 6 flere kurser fra Universidad Europea »

Senest opdateret July 12, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019